Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Klej do rękawic bramkarskich

Wiśniowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieje jakiś sposób, żeby rękawice bramkarskie u których gąbka nie zapewnia pewnego złapania piłki znowu zaczęły "kleić"?

Słyszałem, że ponoć posmarowanie miodem pomaga, ale nie praktykowałem tego sposobu. Będą like.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Napluj, lub wodą zwilż(!)

Masz ich nie przemoczyć bo wtedy Ci piłka nie będzie się kleić a ślizgać z nich.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up woda z cukrem to najgorsza metoda jaka jest, potem rękawice się kleją jakimś Ównem słodkim, a w lecie to owady meczą -.-, a potem rękawice capią ;), zwykła woda wystarczy

Opublikowano

polecacie mu polecacie mu i dobrze mówicie ale jak już te metody nie poprawią twojego komfortu gry to pomyśl nad zmianą rękawic.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Nie ma kleju do rękawic bramkarskich :D Przyklei Ci się ręka do piłki, a potem będą odrywali siłą :D

W przepisach piłki nożnej jest nawet zapisek, że czegoś takiego nie wolno.

Ja jestem piłkarzem ręcznym i powiem Ci, że do łapania piłek najlepiej działa kreda.

Do piłki używa się klej specjalny, a więc mógłbyś z niego skorzystać, ale jak się gdzieś wywalisz to trawa piasek itd. Ci się przylepi do nich i wtedy będą nie fajne.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...