Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6000sm Za 60 Zł?

CzytamSobiexD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślisz że ktoś będzie taki głupi za 5* ??

Nikt ci nie poda tego poradnika nie masz na co liczyć temat można zamknąć bo i tak mu nikt nie poda

Oni za to zapłacili a ty masz dostać za darmo .....

Xx_Szluga_xX.png
Opublikowano

Koles dostal juz pozytywa za to ;]

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

1. Nikt nie będzie płacił 70zł, żeby innym to dać za darmo, najwyżej może wam czy to fake czy też nie. Poza tym, poradnik ma zablokowaną możliwość kopiowania.

2. Nie można dać komuś kilka razy 5. Liczy się tylko 1 ocena.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

czytam sobie report za multikonta z twqojego postu wynika ze ciagle robisz nowe konta by dac 5 nrq z tego forum

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano
1. Nikt nie będzie płacił 70zł, żeby innym to dać za darmo, najwyżej może wam czy to fake czy też nie. Poza tym, poradnik ma zablokowaną możliwość kopiowania.

2. Nie można dać komuś kilka razy 5. Liczy się tylko 1 ocena.

zablokowaną mozliwość kopiowana ? wtf?

76561198001815076.png
Opublikowano
zablokowaną mozliwość kopiowana ? wtf?

Podkreślam, iż jestem autorem wystawionego w tej aukcji poradnika. Poradnik ma zablokowaną opcje kopiowania zawartej w nim treści.

Na aukcji jest napisane. Sprawdź sobie. Pewnie to nie jest notatnik, tylko coś bardziej w rodzaju programu, no ale w tedy nadal można zrobić SS. Może to też jest jakoś zablokowane :/

//Zakaz gifów-Dektored

• Dodaj nową pozycję...