Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Sposoby zarobku na tiveria.pl

Qadam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzis chcialbym wam przedstawic kilka sposobonw zarobku na tiveria.pl

Sposob 1

Robimy robimy konto 30 lv najlepiej woja body, i idziemy nim na takzwane grubasy do m2 z ktorych dropia kawalki klejnotu, kzz itp... (dosc drogie ulepszacze)

Sposob 2 :

Robimy postac woja body 35 - 45 lv, robimy fms-a +9, zbroje, buty, maszyjnik z 1,5 - 2 k hp, tarcze 20 na orki najlepiej z nno, helm 20 na orki i branze z hp i najlepiej tez na orki no i oczywiscie jesli mozemy to akille P. I idziemy do doliny orkow na spot od strony chunjo lub jinno i lejemy bo i oczywiscie miedzyczasie zgarniamy spocika na ezo zeby ks klatw droply i niezapomnij o pelerynkach i potach. Zysk jest calkiem niezly za spzedarzy ks. Klatw i zebow orka :-)

Sposob 3 :

Potrzebna nam bedzie postac wp lub mental (mental silne G/P, Wp czarowane P i strach P) bron na 30lv +9 sr 25+, zbroja na 34/42 +8/9 2k hp, help, tarcza, kolce 20% na zwierzeta, branza hp i zwierzeta, butki i naszyjnik 2k hp i mozemy leciec na trudnego BOSSA malp (wpisujemy w google jak dojsc do trudengo bossa malp).

Przyda sie tez kilka pelerynek i troche potkow. Gdy juz dotrzemy do bossa wybijamy komnate okragla przed komnata z lordem i komnate z lordem i oczywiscie lorda malpiego z ktorego moze nam poleciec ziolo z trudnych malp ktore stoi ponad 100kk i oczywiscie z malpek leci bardzo duzo yang. W 20 -25 min idzie z ziem ok 1b (420kk)

Wkrotce dodam wiecej sposobow , jesli chcesz to mozesz dac lajka ale ja cie do niczego nie zmuszam.

Opublikowano

Troche nie potrzebny ten poradnik :) Ale + za chęci

Jutro dodam kilka bardziej oplacalych zarobkow :)

Opublikowano

Owszem tez mozna ale na 30 kilka sekund i nie ma spota a na tym 22 musisz sie z tym troche jednak pobawic :-)

Opublikowano

Sposoby dobre, ale możesz też dodać chodzenie na DT :)

Ja osobiście całe eq wbiłem na +9 w DT i później sellałem sobie stalki/bojowe/party/eq z łez +9 etc. :D

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...