Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Używanie haxów.

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emka, chciałbym dowiedzieć się jak wygląda sytuacja z hackami w tej grze ?

Czy jest jakiś hackshield, który je wykrywa?

bana dostaje się tylko za zaraportowanie gracza ?

wkurwiają mnie debile z aimem, a interesuje mnie jak to działa .

9368_gold.png

Opublikowano

A więc, po ostatnim paczu jest mniej hackerów, za hackowanie dostaje się bana po upływie 2-3 dni góra 4. Tak jest VAC który wykrywa hacki i za to banuje.

Grałem dzisiaj z debilem, co 4 dni temu używał hacków. Dzisiaj było to samo i bana nadal nie ma.

Prosiłbym o stronę gdzie mogę zaraportować takowe osoby .

9368_gold.png

Opublikowano

@Omek

Zarejestruj się na stronie CoD'a i tam raportuj, sorka ale strony nie podam bo pewnie warna dostane za reflinki.

Podeślij mi wszystko dokładnie co i jak na pw. Będę bardzo wdzięczny ; ]

9368_gold.png

Opublikowano

@clown WTF? przecież graczy reportuję się na steam :D

System banowanie jest podzielony na 2 części : System (99%) i Ludzie (1%)

System czyli VAC wyłapuję wszystkich hackerów , w większości przypadków używają oni starych hacków lub właśnie wyszedł patch

Ludzie czyli osoby raportujące , raporty często są mylne , i rzadko sprawdzane , ale czasami valve się ruszy i da parę banów

jeżeli ktoś używa name fakera nie problem jest taką osobę znaleźć , patrzysz na wszystkie nicki w lobby , patrzysz na osoby w grze (po naciśnięciu shift + tab) i porównujesz nick'i , jeżeli jakaś osoba która jest na "osoby w grze" nie znajduję się w lobby , oznacza że używa name fakera , trudniejsza sytuacja kiedy są 2 takie osoby , ale to rzadkość

Taka rada odemnie , jak kiedyś grałem w zooma , i wbił jakiś aimboter , to się wkurzyłem i użyłem hack'a , na hacker'a - lobby ender (za pomocą jednego klawisza zamyka lobby , obojętnie czy to serwer czy gra globalna) , pisałem że póki nie wyjdzie , nie przestane zamykać lobby , i w końcu wyszedł

A żeby zgłosić cheatera wystarczy kliknąć shift + tav (domyślnie) wejść w osoby w grze , wejść w profil cheatera i kliknąć na górze po prawej zgłoś i wybierasz powód i krótki opis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...