Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Event i po evencie

kamilos980

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

event trwa do 27 a jakim cudem mamy wykorzystac go jak caly czas servery off ? jutro 27 i koniec eventu a servery mogą uruchomic

i co kto z tego bedzie mial ?

ludzie udaja kase na nx i potem nie graja bo caly czas servery wylonczone i kasa w bloto

ja jestem w szkole do 3 to jak mam grac jak rano on a jak przyde to przed nosem wyloncza ? nawet zadnego info ani nic

gram juz 4 lata w CA i nigdy takiego czegoś niewidzialem...

Opublikowano

Jeśli CA nie działa i są w tym czasie eventy to Nexon je przedłuży, a rzeczy za NX i GP będą przedłużone o czas konserwacji.

Opublikowano

Ale powinni chyba dzisiaj zrobić prawda ? Tak nie powinno się dziać, niektórzy już mają, co się wcześniej logowali, ja dalej nie mogę ;/ a dzisiaj w nocy chcialbym pograć. Pisali na fejsie coś, że jakby co to poinformują nas jeżeli zrobią, ale bez przesady... jutro sobota, wolne do rana można grać, byle do 22 włączyli te serwery już...

Opublikowano

Ale powinni chyba dzisiaj zrobić prawda ? Tak nie powinno się dziać, niektórzy już mają, co się wcześniej logowali, ja dalej nie mogę ;/ a dzisiaj w nocy chcialbym pograć. Pisali na fejsie coś, że jakby co to poinformują nas jeżeli zrobią, ale bez przesady... jutro sobota, wolne do rana można grać, byle do 22 włączyli te serwery już...

Też chyba nocke walne w ft i lvl powbijam :D

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Jak narazie włączyłem CA i wyskoczył mi błąd ( inny niż wcześniej )

odczekałem chwilę włączyłem znowu i idzie jakaś

aktualizacja/patch . Zobaczymy :D

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...