Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Tank for USA

KalneR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!. Chciałbym sie zapytać bo gram czołgami amerykańskimi (USA) i nie wiem czy dalej sie oplaca isc do 10 tieru a mam 3.

M2 MediumTank

Opublikowano

ja ci polecam isc w amerykańskie w niszczyciele :D do t95 proo tank sam ide do niego :Q

Jeśli pomogłem daj +To nic nie kosztuje :D

banner.gif

Opublikowano

Opłaca się jest to dobra nacja .

Zwinne medy , ciężkie czołgi , potężne niszczyciele po prostu miód na serce :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Jestem zdania, że każda nacja jest dobra. Ciężkie czołgi amerykańskie są bardzo uniwersalnymi czołgami co wyróżnia je na polach bitwy. TD są bardzo rasowe (postaw na środku, nic nie przejedzie). Artyleria bardzo niebezpieczna, a średnie czołgi dość szybkie i szybkostrzelne.

Opublikowano

Masz dopiero M2 wiec droga jeszcze przed Toba daleka. Najlepiej zobacz ktora klasa najlepiej Ci sie gra - MT, HT itp. Sam mam T110E5, T30, M12, M24 i T20, i sa bardzo dobre.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Polecam Ci abyś grał dalej , będziesz miał chwile że będzie ci się wydawać że już masz dośc i chcesz iśc w inny ierunek bądź nacje . Od 7 tieru jak ogarniesz atuty czołgów to wymiatasz . ;)

" Tam , gdzie kończy się dyplomacja, zaczyna się wojna . " - Polivios Dimitrakopulos

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

Ja bym poszedł w niszczyciele amerykańskie na początek w M18 i dalej tylko jak dla mnie ciężko się gra T49 ;X

Dla mnie to słaby czołg.

Opublikowano

Skończyłem grę wszystkimi drzewkami w tej grze oprócz Brytyjskich :P

I mogę Ci powiedzieć że T110 nie należy do najłatwiejszych w grze, ale jeśli go opanujesz to trzęsiesz mapą :)

Ja swojego dałem do max przeładowania czyli

-załoga 100% z perkiem towarzysze broni +5%

-system dosyłający +10%

-wentylacja +5%

-stabilizator

Zszedłem do 8,34 sekund przeładowania co przy penetracji 269 i 400 średniego dmg może namieszać na polu bitwy

Gorąco polecam amerykańskie HT

Opublikowano

Skończyłem grę wszystkimi drzewkami w tej grze oprócz Brytyjskich :P

I mogę Ci powiedzieć że T110 nie należy do najłatwiejszych w grze, ale jeśli go opanujesz to trzęsiesz mapą :)

Ja swojego dałem do max przeładowania czyli

-załoga 100% z perkiem towarzysze broni +5%

-system dosyłający +10%

-wentylacja +5%

-stabilizator

Zszedłem do 8,34 sekund przeładowania co przy penetracji 269 i 400 średniego dmg może namieszać na polu bitwy

Gorąco polecam amerykańskie HT

Wszystkimi nacjami w grze? Niebywale.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

No oprócz Brytyjskiej, bo dopiero co weszła i po zagraniu nimi na teście raczej nie przekonują mnie.

No i na 3 różnych kontach a nie na jednym wszystkie nacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...