Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]: Kto dobry na nowe Twisted Treeline?

superkacpi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Dodano ostatnio nową mapę Twisted Treeline.

Jak myślicie? Kto jest na nią dobry?

Jak ostatnio grałem, to teemo miałem voliego na 3hity normalne (z E).

Poza tym gdy na początku przejmuje się te altary to po prostu wszyscy uciekaja jak widzą teemo

z E jako pierwszy skill...

I co? Jakieś wasze sugestie?

Kapi757_eune_92_3_nozg.png

Opublikowano

Champy z umiejętnościami on-hit effects - czyli WarWick i Fiora - strasznie mocno procentują z Blade of Ruined King. Coś jak madredy - tylko że tańsze i oprócz dmg dają lifesteal. Z ap to postaci, które spamują skillami mogą byś mocne - dzięki Blackfire Torch - 5% max HP to dość sporo - jakby pasywka Branda.

Do tej pory miałem okazję grać tylko na PBE, ale zdaje się też, że postaci, które bazują na wykradaniu zdrowia/regeneracji tracą bardzo dużo - jeden z itemków kontruje je strasznie mocno. Swain i Mundo płaczą.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Teraz tak jak wcześniej górują mobilne postaci, które mają natychmiastowy dmg.

Ryze, Teemo, Fiora itp.

Opublikowano

Ashe -działo tak jak każdy AD carry.

A Olafowi dali item marzeń - Van Dama - HP,CDR,Armor Pen,AD i spell wamp. Potrzebuje coś jeszcze w jednym itemie?

I tak w końcu wyjdzie na to, że każdy champion jest dobry, bo zaczniecie wpisywać swoje ulubione.....

Chociaż fakt - Ashe może sprawdzać krzaki z W i E.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Lee sin wymiata po prostu ma taką mobilność że za chuja go nikt nie złapie :P

Tak jak olaf dostał tam zajebiste itemy :D

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Dobrym rozwiązaniem będzie Np Vayne nie dośc że ma duży zasięq ma doskok + stun któy odbija w ściane któych na TT jest multum gdzie nie przejdziesz obok ciebie jest sciana nie tak jak SR :) tak samo Rumble i Corki jego skille Aoe są niesamowite na tak wąskich uliczkach Ashe też jest dobre ogólnie wszyscy ad carry a z takich meele polecam

Jaxa : nie wiem jak to wytłumaczyć po prostu jest op jak się ogarnia no i dylemat dla niektórych op dla innych ,,Gówno'' Czyli nasz Nasus który jest naprade Op w dobrych rękach

xmMfHrm.png
Opublikowano

Lee sin dzięki mobilności

Teemo <3 to chyba jasne, truta i zapierdalacz

Katarina "e" dające mobilność, dobre możliwości harrasu

Ashe możliwość odkrywania krzaków, global ult

Opublikowano

Skarner pod ad robiony oczywiście offtank jest niszczycielem, w jungli outlvluje innych + świetny gang, na 12lvlu solo zrobiłem tego bossa śmiesznego także jest moc :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ja polecam shyvanna do jungli .Jezeli chodzi o ap to vladimir. Raczej nikt kto ma steala bo on jest tej mapie nie przydatny jak przeciwnicy maja tego lanterna .

Opublikowano

Lee sin owni na tej mapie :P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...