Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Halloweenowy konkurs!

momit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NFS-World-Halloween-Blog-Banner1.jpg

Czas uczcić Halloween w Need for Speed World! Dołącz do świętowania, aby mieć szansę na wygranie jednej z 500 nagród ? od tablicy rejestracyjnej, aż po bardzo popularny samochód klasy A.

Halloweenowy konkurs rozpocznie się w poniedziałek 29.10.2012, a jego zasady są bardzo proste! Wszystko co musisz zrobić, to wziąć udział w wyścigu Ghostwood i ukończyć go. Otworzy to przed Tobą szansę na wylosowanie jednej z super nagród:

Vinyle producentów

- Lamborghini

- Porsche

- BMW

- Ford

- Nissan

- Chevrolet

Tablice rejestracyjne

- Blacklist

- Prototype

- Flaunt

- King

Neony

- Green Flame

- Red Skull

- Green ?Need for Speed?

- White Skull

- Yellow Stripes

Samochody

- Cadillac CTS-V

- Jaguar E type

- Scion tC Juggernaut

- Battlefield Heroes ?Nationals? SUV

- BMW M1 ProCar

Pamiętajcie, że macie tylko siedem dni na ukończenie wyścigu, ponieważ konkurs kończy się 04.11.2012 o godzinie 8:59 czasu polskiego. Oficjalne zasady tego konkursu można znaleźć tutaj.

Jak zwykle, aby być na bieżąco, śledźcie nasz profil facebook.

Powodzenia!

Źródło: http://world.needfor...le/3430?lang=pl

Ważna notka

Nagrody zostaną rozdane jako prezenty w grze, a nie jako kody do wpisania na głównej stronie.

Również w dniu Halloween miejcie oko na oficjalne kanały na Fejsie i Twitterze, ponieważ i na ten dzień zaplanowane są drobne konkursy.

97500709145262096604.jpg

Opublikowano

własnie kurde nie wiadomo, jakby tak było to gites, wez, przysiadło by sie aż by sie wszystkie nagrody zgarło, ale wątpie ze tak bedzie, jak ktos bedzie mial info to pisać, bo nie dopisali jak.

Opublikowano

Fajny konkurs, każdy może zdobyć ciekawą nagrodę . Jestem tylko ciekaw czy jeśli ktoś wygra samochód to jednocześnie będzie miał z nim miejsce w garażu, bo jeśli nie to porażka;d

Opublikowano

Ee tam . To tylko od farta zależy , a patrząc na te auta to w sumie tylko procar jest fajny. Tak czy inaczej nie sugeruje ,ze niemiło było by wygrać inne auto;P Ja sądzę ,ze to będzie wyglądać w ten sposób ,ze po pierwszym wyścigu przejechanym na tej mapie dostaje sie prezent . Ciekawe czy jeśli ktoś ma innych kierowców na tym samym profilu to czy można tam będzie też wygrywać , ale sądzę, ze tak ;P Miło ,ze w końcu można coś zyskać nie wydając kasy ^^

Opublikowano

Muszę was zasmucić ;<

Przeczytałem dokładnie newsa na forum EA i tych nagród nie będziemy dostawać z kart po wyścigach.

Wszystkie te nagrody otrzyma 500 graczy, którzy najwięcej razy ukończą ten wyścig w trybie wieloosobowym lub jednoosobowym.

@Thoose

Faktycznie, tu mogłem się machnąć, dzięki za poprawienie ;-)

Opublikowano

Muszę was zasmucić ;<

Przeczytałem dokładnie newsa na forum EA i tych nagród nie będziemy dostawać z kart po wyścigach.

Wszystkie te nagrody otrzyma 500 graczy, którzy najwięcej razy ukończą ten wyścig w trybie wieloosobowym lub jednoosobowym.

No to kiepska sprawa .. Tym bardziej iż ktoś ustawi bota i mu zrobi niesamowitą ilość wyścigów .

Opublikowano

Czytałem, zacząłem się cieszyć a tu lipton. Ea jak ea, powodzenia w takim bądź razie grania setek wyścigów. Sam pomysł dobry, tylko szkoda, że nie z kart po wyścigach :/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dopiero w Poniedziałek ;/ ehh ;/

Ale cóż warto przejechać się i wygrać co nie co .

Dzięki za info like dla cb .

Edit@

Aha, spoko, że się dopiero dowiedziałem :x

Opublikowano

Muszę was zasmucić ;<

Nie, nie .. Z tego co przeczytałem to nie zależy od ilości ukończenia tego wyścigu , lecz od szczęścia . Każda osoba , która przejedzie ten wyścig jest brana pod uwagę, a 500 osób zostanie po prostu szczęśliwie wybranych przez EA. Mogę się mylić ,ale wydaje mi się ,ze to właśnie tak będzie. Szkoda ,ze oprócz tego nie dali jakiś darmowych boostów bo dawno tego nie było (np. 500-1000 boostow) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...