Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Pierwszy gameplay z M82A3

Tymoteor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

M95 tylko samopowtarzalne:) Według mnie dalej najlepsze jest L96A1 :P Zaraz mnie zabiją postami <_<

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

Wg. mnie M95 jest lepsze od L96A1, odnośnie M82A3 - nie grałem, nie widziałem w akcji (tylko ten gameplay), więc nie wiem, ale pewnie lepsze jest od M95 i L96A1

y526IOx.jpg

Opublikowano

Ja przekonałem się na własnej skórze o mocy tej broni. Wali tyle co m95 ^_^ A odnośnie broni, każdy będzie chwalił to co ma. Mi bardziej przypadło L96, ale to indywidualna sprawa.

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

Opublikowano

M95 tylko samopowtarzalne:) Według mnie dalej najlepsze jest L96A1 :P Zaraz mnie zabiją postami <_<

Nie, bardzo dobrze mówisz, L96 < długo nie będzie dobrej snajperki ;)

Opublikowano

Ja mieszkam w Austrii i rozumiem co on tam gada :D Co do snajperki to widać że EAsy (hah) leci na kasę. Nie jest ciężko stworzyć model broni, prawie identyczny do M95, dodać jakieś dzwonki jako dźwięk broni i sprzedawać po 19k fundsów dla osób poniżej 27 czyli prawie całe BFP4F. Co z tego że ta broń jest powtarzalna? I tak trzeba długo czekać a ja wolę sobie kupić M95 i jest równie dobrze

Nie, bardzo dobrze mówisz, L96 < długo nie będzie dobrej snajperki ;)

Jak to nie będzie lepszej snajperki od L96? Jest przecież lepsza i nazywa się M95 :) TAK! Nazywa się M95 Barret! To jest snajperka dla hardcore'owych graczy. Albo trafisz head'a albo trafisz w ciało i dobijesz pistoletem a z Viper Mags to, to zadaje takie obrażenia że na prawdę, powinna wyjśc w końcu snajperka 1 shot kill na 30lvl bo wtedy każdy to kupi :D

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Ja mieszkam w Austrii i rozumiem co on tam gada :D Co do snajperki to widać że EAsy (hah) leci na kasę. Nie jest ciężko stworzyć model broni, prawie identyczny do M95, dodać jakieś dzwonki jako dźwięk broni i sprzedawać po 19k fundsów dla osób poniżej 27 czyli prawie całe BFP4F. Co z tego że ta broń jest powtarzalna? I tak trzeba długo czekać a ja wolę sobie kupić M95 i jest równie dobrze

Jak to nie będzie lepszej snajperki od L96? Jest przecież lepsza i nazywa się M95 :) TAK! Nazywa się M95 Barret! To jest snajperka dla hardcore'owych graczy. Albo trafisz head'a albo trafisz w ciało i dobijesz pistoletem a z Viper Mags to, to zadaje takie obrażenia że na prawdę, powinna wyjśc w końcu snajperka 1 shot kill na 30lvl bo wtedy każdy to kupi :D

Moim zdaniem w P4F zepsuli m95, chociaż przyznam że w Bf3 gram tylko i wyłącznie jej ulepszoną wersją M98 ;P Moim zdaniem najlepsze jest i będzie L96.

Opublikowano

Ja gram w BF3 M98B zawsze :D wg mnie najlepsze bo jak porównałem wszystkie inne snajperki (JNG, L96, SV-98 itp.) to wg mnie na hardcore jak nie zabiję z 300 metrów trafiając w brzuch to nie jest dobrze, często trafiam bardziej w szyję niż w heada :-|

co do p4f wg mnie i tak najlepsze to M95 Barret bo ja patrzę tylko na dmg. Co ci da szybkie "przeładowanie" między jednym a drugim strzałem skoro i tak albo ucieknie albo go zabijesz headem ALBO on nie ucieknie, wtedy go zabijesz M95 też.... no dobra, każdy ma własne zdanie ale ja preferuję duże dmg

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...