Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] Wot Podobno wygrał Golden Joystick

Roman96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przeczytałem na oficjalnej stronie World of Tanks że ta gra wygrała w kategorii Free to play i tak jak było mówione od 2 listopada będą włączone liczne bonusy na których każdy pewnie zyska.

http://worldoftanks.eu/news/4391-world-tanks-wins-golden-joystick-award-pl/

Weszłem także za strone GJ w zakłądke F2P a tam pisze że pierwsze miejsce to LoL a Wot jest na drugim.

http://www.goldenjoystick.com/about

Warming chce być chojny i da nam te bonusy za zdobycie drugiego miejsca?

Opublikowano

Wątpiłem w to mocno, ale jednak się przejechałem. Gratulacje dla nich. Mam nadzieje, że sodówka im do głowy bardziej nie uderzy

Opublikowano

Heh ja już miesiąc temu założyłem, że WoT wygra, więc było dość czasu, żeby wbić to 150k na ISU i po 50 na 2 VI artach ;). W sumie będzie first win 7,5x, bo dają jeszcze 3 dni premium ;D

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Nie zauważyłem że jest 3dni premium jeżeli tak to nawet jak przez ten tydzień nie nabiję 35k expa to z tą premką w weekend to zrobię xD

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

polecam powrót do czasów podstawówki, i nauke czytania !

Warto też oglądać oficialne forum a nie to coś. Nagroda za golden joystick(dla graczy) miała być za 1 miejsce ale w kategori MMO .

Best MMO

Winner: World of Tanks

3007.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...