Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam][Gra] Symulator zmywania naczyń

fejkenz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ostatnio siedzę sobie znudzony po ciężkich dniach w szkole i nie mam za bardzo w co grać. Mama chciała żebym pozmywał naczynia, ale nigdy tego nie robiłem i zbiłem 1 talerz w trakcie. Czy jest jakiś symulator, który by mi pomógł w nauce? Chcę być w tym dobry.

Pytanie jest poważne.

Opublikowano

Już nic mnie nie zdziwi na tym forum o.O

Polecam praktyki w UK, gry takiej nie ma

Nie hejtuj. Gra była ale z 2000 roku, nie pamiętam nazwy ale na pewno nazywała się "symulator", powodzenia w szukaniu.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

http://gry-dladzieci.pl/index/tagi/gry+mycie/

http://gry-dladzieci.pl/gry-dla-najmlodszych/mycie-naczyn_12,294.html

Yo!

Opublikowano

Cześć fejk.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

komputer napewno ci nie pomoże w zmywaniu naczyń :)

musisz trenować samemu w domu a jeden zbity talerz nie czyni cie nieudacznikiem do końca życia :D

Opublikowano

Szczerze to pewnie się dziewczyna mu z domu wyprowadziła.. A jak chcesz coś o gotowaniu i praniu to na gry.pl :D

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Opublikowano

http://gry-dladzieci.pl/index/tagi/gry+mycie/

http://gry-dladzieci.pl/gry-dla-najmlodszych/mycie-naczyn_12,294.html

komputer napewno ci nie pomoże w zmywaniu naczyń :)

musisz trenować samemu w domu a jeden zbity talerz nie czyni cie nieudacznikiem do końca życia :D

Bierzesz talerz i nakurwiasz dookoła taki problem ?

Szczerze to pewnie się dziewczyna mu z domu wyprowadziła.. A jak chcesz coś o gotowaniu i praniu to na gry.pl :D

oGn5w.gif

Opublikowano

A może jeszcze dać Ci symulator srania? Ludzie nie przesadzajmy... Nie sprowadzajmy wszystkich czynności w realnym życiu do komputera.

Opublikowano

hahahahaha ;D Kocham to forum za ludzi takich jak założyciel tego tematu ;D . Co do tematu to co najwyżej poradnik jest bo symulatora nie mogłem znaleźć... Hahaha... Ile ty masz lat ;D

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

A może jeszcze dać Ci symulator srania? Ludzie nie przesadzajmy... Nie sprowadzajmy wszystkich czynności w realnym życiu do komputera.

hahahahaha ;D Kocham to forum za ludzi takich jak założyciel tego tematu ;D . Co do tematu to co najwyżej poradnik jest bo symulatora nie mogłem znaleźć... Hahaha... Ile ty masz lat ;D

PaVvP.gif

Opublikowano

Kurwa, w tym temacie idiotami jesteście tylko wy, taki słaby troll, a wy wielkie poruszenie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja pierdole. Dzisiejsze dzieci mnie już nie zdziwią. Może nie nakurwiaj non stop w GTA, tylko weź spróbuj pozmywać w zmywaniu?

ja pierdole, ile ty masz lat? nie widzisz ze on ten temat dla beki napisał?

Opublikowano

Ja pierdole, co to kurwa ma być?! Ty naprawde myślisz, że ruchy myszką po ekranie nauczą cie zmywać? No nie wiem ile ty masz lat, że zmywać nie potrafisz ... Mnie już tutaj chyba nic nie zaskoczy ...

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Ja pierdole, co to kurwa ma być?! Ty naprawde myślisz, że ruchy myszką po ekranie nauczą cie zmywać? No nie wiem ile ty masz lat, że zmywać nie potrafisz ... Mnie już tutaj chyba nic nie zaskoczy ...

Mnie chyba też nic nie zaskoczy, byłeś kurwa modem w metinie i nie potrafisz wyczuć, że on troluje.

Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...