Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Failed To Get Authorization Code

Sokol1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dzisiaj pobrałem sobie awe na steamie wszystko sie pobrało jast gir zainstalowane. klikam graj (oczywiście jestem zarejerstrowany) a tu wyskakuje i zawsze tem problem co robić?

Opublikowano

Tu masz rozwiązanie problemu, powinno pomóc:

Step 1. Close all in task manager to do with AVA. Includes Steam.

Step 2. Go to your AVA folder under "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ava" OR "C:\Aeriagames\AVA".

Step 3. Launch game thru "NWZLauncher.exe" - Game will only load with NWZLauncher.

Please make sure your Steam is closed as otherwise this will not work.

Step 4. After the game loads thru NWZLauncher, the game will run with no problems.

The first time you try and load you may get a steam error just ignore it and sign in

Opublikowano

Jak wyskoczy ci ten komunikat, to wejdź w Menedżer Zadań, potem w zakładkę Procesy, znajdź proces odpowiedzialny za Steama i wyłącz go.

Chociaż w 1 punkcie tego co na początku ci podałem jest to, no ale spróbuj jeszcze raz.

Jak nie pomoże, to zrób reinstal ava, a najlepiej wywal ją ze Steama i ściągnij przez Aeria, ja tak zrobiłem, bo przez Steama co chwile miałem jakieś problemy z uruchomieniem, a przez Aeria wszystko chodzi bez żadnych problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...