Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] TradeHack

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Witam. Czy jest jakiś działający na priv serwerach, bez wirusów trade hack? Jeśli tak to prosił bym o link. Dam like

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Znawca
Opublikowano

@up dzieki za spam. Twoj post zostanie zgłoszony.

@topic

Skoro nie ma żadnego działającego to czemu jest sporo filmów na yt z trade hackami i widziałem nawet 1 z 80% pozytywnymi głosami.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

@up dzieki za spam. Twoj post zostanie zgłoszony.

@topic

Skoro nie ma żadnego działającego to czemu jest sporo filmów na yt z trade hackami i widziałem nawet 1 z 80% pozytywnymi głosami.

Zwykłe przeróbki.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Tez o tym slyszalem mojego kolege tym okradli ale jesli ktos by takie cos mial to i tak by raczej nie podal na takim czyms bybly za duzy zysk

Opublikowano

Tez o tym slyszalem mojego kolege tym okradli ale jesli ktos by takie cos mial to i tak by raczej nie podal na takim czyms bybly za duzy zysk

Nie ma czegoś, takiego dużo jest filmików na YT z "Tade Hackiem" ale żaden nie działa ani na Globalach ani na Privach. Często w opisach pod filmikiem są linki do stron na których pisze że jak wyślesz SMS'a to dostaniesz link do tego chacku ( nie daj się nabrać, bo to FAKE).

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Powiem tak z tego co mowi wiekszosc osob na tym forum Trade Hack nie istnieje problem tylko w tym ze sam kiedys jak gralem na PL

mialem taka sytuacje, gosc dal mi handel dal 9999999 i mowi ze za FMS+9(jakies chujowe sr) da mi kase dalem FMS on dal Kase ja dalem

akcep on tez i jeb FMS nie mialem i kasy tez ;)

Mój Temat

http://www.mpcforum.pl/topic/233868-artificialaiming-radar-v-27-wersja-17/

Pomogłem daj + to nie boli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...