Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zarabianie na stronach

szymano123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakich stronach można nieźle zarobić. Chodzi mi o tworzenie. Znam html, css i uczę się teraz php. Chcę jakoś zarobić bo zbieram na nowego kompa. Może jakieś forum o grach/ogolnotematyczne z reklama adsense?

Opublikowano

No to jasne, że jak umiesz tworzyć strony to największą półę zgarniesz na ich sprzedawaniu. Jeżeli umiesz robić strony z grafiką i dobrze Ci to wychodzi sprzedajesz je po prostu. Jak chcesz sprzedawać strony tak na poważnie. To zrób swoje portfolio i reklamuj się, że robisz strony na zamówienie.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Specjalista
Opublikowano

Ja mam 16 lat, niestety znam się tylko na kodowaniu ;(

Miałem w rękach już nie jedno zlecenia ;)

Grafika, półki co dla mnie to pięta achilessa.

Za zakodowanie strony od gotowego pociętego loyautu 80-250zł ;)

Tylko że to wszystko pod joomle ;)

Opublikowano

Ja bym sobie na przykładzie Przemka (zielsko) pojechał. Napisałbym w dziele Metin2---> Tworzenie prywatnych serwerów----> temat bodajże zostanę kimś tam itp. iż zrobię strony pod prywatne serwery Metina2. Bardzo szybko ludzie odpowiadają i jest na prawdę dużo ludzi którzy ową stronę chcą. Zareklamować, że jestem nowy w tej branży, a więc nie jestem drogi, aczkolwiek wykonuję dobre strony. Wykonywać i w stopkach dawać link do portfolio. I jak robisz coś na prawdę dobrze to prędzej, czy później będziesz miał dużo ludzi którzy będą się rwali do Cb, abyś zrobił owe strony. Ja osobiście tak robiłem, ale grafika mi nie wychodziła więc dałem sobie spokój i teraz pomagam w tym dziele co daje mi dużą satysfakcję.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Specjalista
Opublikowano

A czy joomla albo wordpress mają jakieś wymagania do zakodowania? Dużo osób z tego korzysta.

Tak, każdy kto chce mieć coś więcej niż strona z statyczną treściową, własnie wybiera jakiegoś z cms'ow.

Tak, joomla i wordpres wymagają innego kodu niż w stronach zwykłych.

Ale jeżeli ktoś ogarnia html to szybko się połapie na tej specyfikacji ;)

Opublikowano

No to za zgodą autora na PW closed.

1368908122-U621182.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...