Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zlecenia na ItemShopy na Strone WWW

_KakaCper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIC TU NIE MA.... NIC NIE BĘDĘ WAM ROBIŁ... Chciałem wam zrobić DARMOWE ItemShopy ale nie... Nie będę już mówił komu możecie podziękować ale przeczytajcie se temat to sie dowiecie.

Mam SWOJE nowe kody na ItemShop... Mój WebMaster się tym zajął... ; ) Kto chce ItemShop pisać na Pw

95 % WARNA @@@

Yea...

Opublikowano

Nazwa i rodzaj serwera: Survival-Craft (Survival).

- w jakim stylu ma być ItemShop: Taka grafika jak na tym próbnym.

- Przykładowa Grafika ( nie obowiązkowe, ale dobrze by było):

- Co ma być Sprzedawane w ItemShopie: Diamentowe Eq, Super VIP itp.

Opublikowano

Nazwa i rodzaj serwra: [MINECRAFT] CS-Wloclawek

Kolorystyka niebieska pod Cs-wloclawek.eu

W itemshopie będą sprzedawane:- Dodatkowe życia ( plugin LifeMC)

- Diax EQ zbroja

- diax narzedzia

- ranga VIP

- cuboid

Narazie to tyle :))

Jak coś pisz na PW :))

Opublikowano

- Nazwa i rodzaj serwera: HardCraft , Hardcore

- w jakim stylu ma być ItemShop: Podobny do tego ktory jest podany , ale troszke ladniejsza grafika.

- Przykładowa Grafika ( nie obowiązkowe, ale dobrze by było): * * *

- Co ma być Sprzedawane w ItemShopie:

.ViP

.SuperViP

.10 diaxow

.Diax set

.Diax narzedzia

.Odbanowanie

Opublikowano

Wykonałem Tobie ten sklep, sprzedałem ! Ale nie masz prawa go sprzedawać :> . Trochę fail.. Coś się chyba nie dogadaliśmy. Nie masz gwarancji na jego udostępnianie w sensie, wykupiłeś go tylko pod swoją stronę, a nie jako autora wykonania + sprzedawcy. Może wytłumaczysz poszczególnym ludzią co jest w kodzie, bo to jak dodawać pozycję to Cię nauczyłem, a co dalej to "czarność" . Po drugie sklep zabezpieczyłem przed takim wypadkiem jak zdarzył się teraz... Email zostaje wysłany tylko raz. Później włącza się blokada, jakby autor tematu był programistą zlikwidowałby ten błąd :>

http://www.mpcforum.pl/topic/626977-wycena-skryptwszablonw/#entry5460256

@up.

Tak działa to na etapie zakup -> autoryzacja -> realizacja.

Opublikowano

@UP zmieniłem to ... a po 2 to ja pozmieniałem w kodzie duuuuuzo...

a tak wgl .. nie dałeś mi żadnej gwarancji... ja tam dużo zmieniłem i moge to sprzedawac...

95 % WARNA @@@

Yea...

Opublikowano

hmm. Dużo powiadzasz zmieniłeś? Na przykład co?! Jak pisałeś do mnie jak dodawać nowe pozycję, jak zmieniać wysyłanie. To ty się mnie pytałeś o wszystko, a teraz niby wiesz jak to zrobić?! hmm zrobić screena z wiadomościami jak to :

Siema... Zrobilem w ItemShopie do kupienia ,, Dodatkowe Zycia ,, Ale gdy wypelnisz i wyslesz formularz to nie przychodzi na moj e mial nic... Proszę O szybką pomoc.. z góry dzięki ; )

Czy chcesz już odpuścić i się przyznać czy dalej to kontynuować?!..

Opublikowano

- Nazwa i rodzaj serwera: WeLikeModding [Mody]

- w jakim stylu ma być ItemShop: Taki sam jak przedstawiasz w tym temacie.

- Przykładowa Grafika ( nie obowiązkowe, ale dobrze by było): ===

- Co ma być Sprzedawane w ItemShopie: Daj na przykład 64 diamenty. Dorobie sobie sam potem(troszkę ogarniam php)

Opublikowano

- Nazwa i rodzaj serwera:PolskiLiveForMiecraft

- w jakim stylu ma być ItemShop: podobn do uniwersalnego

- Przykładowa Grafika ( nie obowiązkowe, ale dobrze by było):

- Co ma być Sprzedawane w ItemShopie:

Vip

diaxy

set eq diax

miecz diax

Opublikowano

Tak ,, zmieniłem w kodzie duzo... Znalazłem sobie WebMastera... Zmienił te kod i to duzo... I on pozwala mi na sprzedarz tego...

95 % WARNA @@@

Yea...

Opublikowano

Tak ,, zmieniłem w kodzie duzo... Znalazłem sobie WebMastera... Zmienił te kod i to duzo... I on pozwala mi na sprzedarz tego...

hahahahahhahaha.. OK, dobra. Zobaczymy. Tylko żeby Ci się ktoś do dupy nie dobrał, w najbliższym czasie.. Cześć., złamałeś zasadę, to teraz będziesz miał problemy, za sprzedaż czegoś, co jest nie twoje w sensie nie masz do tego praw, po drugie to ja jestem tego autorem a nie jakiś inny webmaster, po trzecie będziesz miał jeszcze na pieńku z inną firmą, która korzysta z podobnego kodu html/php a ja tutaj sobie umyję rączki bo nigdzie tego nie udostępniam. ( w sensie, im udostępniłem sklep, ale to oni wykupili prawa do jego całości, dokładnie jakieś 5h temu). I oni mają wszystkie pliki .php / .html / .psd sklepu. I to oni są głównym właścicielem sklepu. Oczywiście mają pozmieniany wygląd bo nie korzystają z opcji Minecraft tylko innej gry MMORPG oraz gier www..

btw. Oraz każda osoba mająca taki sklep będzie miała problem bo korzysta z kodu html/css, który jest łamany :>. Cześć. Narobiłeś sobie problemów, przez chęć zarobienia.

// ps. Radzę usunąć Ci główny post, oraz poprosić mod'a o zamknięcie tematu.

Opublikowano

@Up... Najpierw popatrz co mi pisałeś na pw... Nie chciałeś mi dać gwarancji że tylko mi to sprzedarz... a Nic nie mówiłeś że niemoge tego rozpowszechniać... i po 1 ja to robie za free a nie za kase... -_-

95 % WARNA @@@

Yea...

Opublikowano

@Up... Najpierw popatrz co mi pisałeś na pw... Nie chciałeś mi dać gwarancji że tylko mi to sprzedarz... a Nic nie mówiłeś że niemoge tego rozpowszechniać... i po 1 ja to robie za free a nie za kase... -_-

no i po co teraz już kłamiesz. Dziecko, teraz to już się tylko pogrążasz ..

PepeQmt2
+ Dodam że usługa u owego pana jest płatna.

Ja już skończyłem, dyskusję bo przyjdzie mod i będzie nagradzał %%, zgłaszam posta. Cześć :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...