Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się to ?

Dybek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema czy da się to shakować za pomocą cheat Engine ?Próbowałem powiększać pkt i nic,bez skutku to samo nawet nie ma wizualnej strony.Nie stoi to po stronie serwera,próbowałem na różnych serwisach i nadal to samo

Proszę aby spróbował ktoś tej gry i napisać mi czy działa.Pozdrawiam

http://www.gry.pl/gra/Demoniczni-Straznicy.html

ega2s.png

By Martino(a to miało chyba niemieckie chuj wie)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cheat Engine nie da się zrobić z storną i grą . Bo cheat engine służy tylko do gier Syngle Player na PC . A na stronie zrobisz ale wizualnie czyli ty tyko będziesz widzieć . Nie da się przykro mi :(

Opublikowano

Cheat Engine do gier singleplayer wyjątek [CS]

Jak im utniesz palce, skręca lolka nogami,

jak utniesz tez nogi, to ci wyjebią z bani,

a jak utniesz banie, chociaz umrą z jajami !

Opublikowano

Cheat Engine nie da się zrobić z storną i grą . Bo cheat engine służy tylko do gier Syngle Player na PC . A na stronie zrobisz ale wizualnie czyli ty tyko będziesz widzieć . Nie da się przykro mi :(

Chuja prawda.

Choćby przykład aktywności z Gone Fishing na NK.

unibag.png

Opublikowano

Nie wiem po co niektórzy się wypowiadają chociaż nie mieli nawet styczności z CE.

W Cheat Engine chociażby zrobisz cheata do gry MP, ale nie będzie działał jak chciałeś, tylko na przykład wizualnie.

A to czy w danej grze działa zależy od jej silnika gry i zabezpieczeń, więc proszę nie pisać głupot.

Czasami na wyszukanie danego adresu trzeba postawić krok dalej i postarać się bardziej...

Jak ktoś nauczył się tylko Exact value to niech nie oczekuje czegoś więcej, niż tak po prostu edytowanie sobie value prostego adresu.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...