Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwieczny problem z patchem...

xPatryk2011x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już mnie dobił ten patcher.

Wywala błąd:

Rozpakowanie pliku nie powiodło się.

Wystąpił bład podczas pobierania (URL /0.0.0.3/PACK/LOCALE_PL.EPK.LZ kod błędu 0 pozcja <numerki>

Wystąpił bład podczas pobierania (URL /0.0.0.3/PACK/LOCALE_PL.EPK.LZ kod błędu 0 pozcja <numerki>

Plik nie mogł zostać dekompresowany.

Ściągnięcie pliku nie powiodło się. http://patch.metin2.pl/0.0.0.3/pack/locale_pl.epk.lz

Ale pliki które mają do około 500kb pobierają się a reszta nie ;/ np locale_pl.eix który ma kilka kb pobiera się.

Nigdy ale to nigdy na moim kompie nie mogłem pobrać sam patcha automatycznie zawsze od kolegi przez gg lub na pendrivea.

To tak:

Anty wirus odinstalowany

Komp po formatach

WIN XP SP3

NetFamework 2.0

Aktualne stery itp....

Firewall wyłączony i inne zapory.

Net:

Blueconnect

EDGE pobiera około 10kb/s -,-

Co wg należy zrobić?

Mam wolnego neta a czasu straciłem już mnóstwo....

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Własnoręcznie czyli ?

Aaaa dodam że jak pobieram przez IE to czasami pobierze 582kb tego pliku a raz 931kb a rez jeszcze inaczej ;/

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Opublikowano

@up błagam zobacz co napisałem w topicu...

@@2x up b możliwe że całe SriMobajl blokuje jakoś coś.

Nie chce prosić o łaske innych, chcę sam pobrać.

Ale dlaczego akórat pliki metina tak dziwnie idą ? Inne pobieram normalnie nawet po 100mb+.

Tak samo instalke metina pobrało bez problemów w ok 24h

Opublikowano

Ten patcher robili jacys debile mam windows 7 i zeby spatchowac metina musze otwierac w virtual boxie xpka bo inaczej wyskakuje wlasnie taki blad tak mam od kad zrobili ten nowy patcher ,i co z tego ze ladnie wyglada jak nie jest ani troche praktyczny?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może spróbuj pobrać NetFramework 4.5/4.0 ogółem to on jest potrzebny do patcherów.

Łącze internetowe i ten Bluconect trochę to słabe :< Jeżeli jest możliwość zakup 10mb/s łącze. na prawdę dobra sprawa ;>

Opublikowano

Sprobuj zainstalowac nowego NetFrameworka , przeczysc kompa CCLeanerem ,

Upewnij się, że Twój dostawca internetu nie wymusza używania proxy;

sprawdź konfiguracje internet explorera

upewnij się, że konto na którym uruchamiasz grę ma uprawnienia administratora;

Zainstaluj ponownie metina podając jako lokalizacje docelową folder na pulpicie;

Opublikowano

UP wszystko robiłem...

A net famework zajmuje w **uja dużo miejsca co wiąże się z kilkoma godzinami pobierania i zapewne wywali błąd...

3,5 pobierałem ale dochodzi do końca i cały czas pobiera dalej...

Ja nie wiem czemu oni mają taki problem wrzuciać patch ręczny tak jak kiedyś. Pisałem z supportem to napisali że im kradną pliki serwerowe (głupota)...

Nie wykluczam możliwości wirusa jakiegoś ;/ mam na kompie taką mende co po formatach i tak jest bo przechodzi z innego dysku na którym mam ważne dane i go nmie formatuje a antywirusy nic nie dają ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...