Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fifa 12 , a taktyka

profilus=)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram sobie z kumplami jak i sam u siebie na kompie w fife 12.. No i takie pytanie.. Na zawodowcu lekko młócę 3:0, 4:0 bez własnej taktyki na zrównoważonym. Jak gram z kumplami to ciężko mi trochę z nimi, idzie bramka za bramką.

No i bardzo chciałbym się przerzucić na klasę światową.. Doradźcie mi co powinienem zrobić w własnej taktyce (zarządzanie drużyną , przed rozpoczęciem meczu )

jak gram z kolegami, Gram Bayernem Monachium, w domu, Real, Barca.. Po rozpoczęciu meczu wybieram zrównoważony, Pułapka ofsajdowa i gra z kontry.

Pozdrawiam, i liczę na pomoc ;)

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Co do taktyki to : zrównoważony pressing gra z kontry

Formacja dla realu 4-3-3

Casillas

Coentrao-pepe-ramos-Marcelo

Alonso-Ozil-Modric

Di Maria-Benzema-Ronaldo

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Cristiano, PC :) Klasa światowa... Na legendarnym grałem, Madryt na barce, 7:0 w dupe :P

z kolegami to inna bajka, wiesz jak kto gra.. na 4 druzyny drugie mam, kumpel mnie tylko arsenalem trzepie, kontry , podania zawijaski..

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Formacja: 4-2-3-1

Obrona: Cofnięta

Krycie: zawsze kryj głównych napastników, jeśli jeszcze możesz to także ŚPO.

Ogólnie graj na trybie ofensywnym (nie super, bo nie będzie miał kto bronić). No i jeśli chcesz wygrać na trudnym poziomie, to nie wyjebuj prostopadłych podań na pałę, nie drybluj, tylko spokojnie, krótkimi podaniami rozgrywaj piłkę. Nie podawaj w tłok, tylko szukaj dobrze ustawionych kolegów z drużyny lub dziur w obronie. Co do wykończenia - nie nakurwiaj z 15m, tylko jeśli bramkarz wyjdzie, uderzasz ok. trzy metry od niego, finezyjnym strzałem (lekko) po ziemi.

A jeśli w drużynie masz dużych ofensywnych zawodników (Llorente, Ibrahimowić) to szukaj wrzutek i rzutów rożnych.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...