Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy dam rade dobić 30 weekend ?

KuKuKu1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam 26 lvl i cos około połowy do 27 i zastanawiam sie nad zakupem podwójnego expa.

Tylko nurtuje mnie pytanie czy dobił bym 30 przez weekend z tym x2 expem ?

Jeśli tak to ile dziennie musiał bym "noł lajfić" ?

Wiem, wiem głupie pytanie, ale szkoda kase w błoto wywalać, a zależy mi na wbiciu 30 poziomu.

buusaga.jpg

Opublikowano

Po co wydawać na takim lvl kasę ? 30 lvl Możesz wbić z 27 w zaledwie kilka godz. Idz na bo te początkowe i exp.

80634320672982814763.png

Resthea.pl

Opublikowano

Możesz kupić, napewno wbijesz dzięki temu szybciej lvl, a tak naprawdę do od 26 do 30 wbijesz od rana do wieczora któregoś 1 dnia. Twój wybór, oczywiście to zależy, czy jakbyś kupił to tylko na wygrane gry, czy na określony czas.

Opublikowano

Kupuj expa, tak, haha, nie wiem po co. Nie wiem co Ci daje ten lvl prócz masterek i new runki. Graj ile możesz, 30 lvl to nic szczególnego

Opublikowano

Po co wydawać na takim lvl kasę ? 30 lvl Możesz wbić z 27 w zaledwie kilka godz. Idz na bo te początkowe i exp.

No jebłem, no jebłem

Upewniłem się i to nie dział metina hahah ;D.

Co do 30, mysle ze caly dzien + troche niedzieli (sam ostatnio 30 wbiłem)

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

Ta też przez chwilę myślałem że jestem w dziale metin :P

Co do tematu nie ma kompletnie sensu wydawać kasy na x2 expa to tylko strata rp ....

Już lepiej zakupić x2 ip lub nową postać bądź skórkę .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Tak na prawdę miałem 2 tyg temu ten sam problem robiłem se Smurfa bo miałem bana na moim mainie i ten smurf jest już stary lecz miałem na nim 27 lvl równy :) pomyślałem że przez 3 dni wbije sobie 30 lvl ale sczerzę bez boosta nie będzie łatwo ponieważ no lifiłem całymi dniami i wbiłem 30 po około 15 h ciągłej gry jeśli będziesz miał rundy z noobami którzy fidują i runda trwa około 50 minut to pożegnaj się z 30 lvl na kolejne pare dni a jeśli rundy będą trwały około 20/40 min i dobrze będziesz grał mówie o (+220 Ip~ i 150 expa)

to się wyrobisz ogólnie z Boostem na pewno dasz radę :_

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...