Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]z grafiką OpenGL.

TraV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam taki problem bo gdy włączam cs-a i potem grafike OpenGL wyskakuje mi błąd " this specified video is not suported" . I niewiem co robić. Kiedyś grałem w cs-a i nic takiego nei było na OpenGL.

Oto karta Graficzna " z programu EVEREST " to kopiowałem :D

Ekran: Karta wideo RADEON 9200 PRO Family (Microsoft Corporation) (128 MB) Karta wideo RADEON 9200 PRO SEC Family (Microsoft Corporation) (128 MB) Akcelerator 3D ATI Radeon 9250 (RV280) Monitor Monitor Plug and Play [NoDB] (LEP0C0024000)

ps. Jak by to była wina że mam jakieś stare sterowniki czy coś to prosze o link do tych dobrych :)

( tylko link do pobrania odrazu ).

O i jeszcze jedno .

Jak pobrałem jakieś tam sterowniki do grafiki ATI , klikam Setup ( żeby je zainstalować ) i pojawia się komunikat " Uruchominie aparatu instalacyjnego przez Instalatora nei powiodło się, Serwer MPC jest niedostępny.

I nwm jak naprawić ten błąd ;// Czytałem tematy na Google podobne ale nic nie pomagało ;/

Opublikowano

Miałem to samo po wgraniu nowego windowsa. Bawiłem się w ustawieniach karty graficznej i się udało ;d Tylko nie wiem sam co takiego zrobiłem .

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

ps. Jak by to była wina że mam jakieś stare sterowniki czy coś to prosze o link do tych dobrych :)

( tylko link do pobrania odrazu ).

A macie linka do tych sterowników dobrych ???

edit. O i jeszcze jedno. Pobrałem sterowniki " radeon 9250 " i wyskakuje podczas klikania na setup błąd : " Serwer MPC jest niedostępny ".

Opublikowano

Nieda się czaisz ???

Jak pobrałem jakieś tam sterowniki do grafiki , klikam Setup ( żeby je zainstalować ) i pojawia się komunikat " Uruchominie aparatu instalacyjnego przez Instalatora nei powiodło się, Serwer MPC jest niedostępny.

Opublikowano

Stacjonarny, czy laptop ? windows? podał bym ci link do sterów ale nawet nie napisałeś podstawowych informacji

Musisz pobrać sterowniki odpowiednie do karty graficznej to na pewno, ale to nie wszystko jeszcze musisz ustawić rozdzielczość monitora kompatybilną z jego standardem

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

komputer stacjonarny , windows xp , a z kąt wezme te informacje o sterownikach ?? Bo ja zielony jestem ;/ A jak pobrałem sterowniki to wyskakuje błąd o tym MPC.

Opublikowano

link do sterów:

http://www.drivermax.com/driver/update/DISPLAY/ATI-Technologies-Inc./RADEON-9200-PRO-Family--Microsoft-Corporation-/397439

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Niemam pojęcia jak je pobrać ;(

Pobiera mi pierwsze jakiś program " DriverMax " a potem niewiem. Pisze coś tam o rejestracji a jak próbuje się zarejestrować to wyskakuje " Error ".

Opublikowano

FORUM.bmp

1. Pobrałem te sterowniki. " FORUM2.bmp "

2. Po pobraniu włączył się instalator.

3. I odrazu wyskoczył ten błąd.

ps. W załącznikach mam zdjęcia ( pobierzcie i zobaczycie co i jak zrobiłem ). Thx :)

Opublikowano

Odinstaluj wszystkie sterowniki jakie instalowałeś do karty graficznej, przeczyść rejestr i ponownie zainstaluj.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

No jak już pisałem jestem zielony w tym ;d Więc niemam pojęcia jak je wyinstalować ( ale ja ich wogóle nie instalowałem po formatowaniu komputera bo się odrazu nie dało ) . I nwm jak czyścic rejestr jakiś :D hehe

Opublikowano

Ok dobra, Pierdziele tego kompa ;/ Wole kupić nowego niż się bawić z tym gównem ;/ OK .

Ale dzięki za POMOC. !!!

temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...