Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]BUG PO AKTUALIZACJI

chorazy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj problem jest taki, ze jak wchodze do gry nie moge nic kupic i nie widze minimapy. Wszystko jest szare. PROSZE O POMOC!

Opublikowano

Ty wiesz co piszesz? To oni maja blad a nie my -,-

Nowy Patch Nowe Bledy .

Dziwne, że jakoś takiego błędu nie mam. Jeśli jest jakis problem z teksturkami to przeważnie zależy to od grafiki.

Jeśli nie chcesz to nie próbuj, ale być może akurat to podziała.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Sciagnalem wszystkie patche, i gdy po wybraniu postaci i ladowaniu wchodze do gry widze tylko resp, reszta jest szara, nie ma turretow inhi itp, nie moge nic kupic..

Po co mi nowe sterowniki, jak ja widze wszystko, tylko nie ma turretow, nei moge nic kupic i jest tak szaro jakbym nie zyl

Opublikowano

Sciagnalem wszystkie patche, i gdy po wybraniu postaci i ladowaniu wchodze do gry widze tylko resp, reszta jest szara, nie ma turretow inhi itp, nie moge nic kupic..

Po co mi nowe sterowniki, jak ja widze wszystko, tylko nie ma turretow, nei moge nic kupic i jest tak szaro jakbym nie zyl

W takim razie spróbuj ściągnąć grę na nowo, ew. reinstall.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

mnie osobiście to boli , ściągać patch o wadze ok 1Gb o.O

Niestety mam internet bezprzewodowy z limitem , i będę musiał poczekać do północy aby mieć darmowy transfer czyli cały dzień bez lol-a :/

Opublikowano

No a w dodatku transfer masz 80 i zawiesza sie nieraz -,- np teraz stoi na 33% czas do konca 00 i chuj wie co z tym..

u mnie tak samo stoi na 33% i skanuje cały czas a mam neta 128mb :(

Opublikowano

włącz lola i nie klikaj PLAY tylko do góry w prawym górnym rogu clienta pod krzyżykiem :D masz takie żębatki symbol Opcji/Ustawien wejdź tam i będziesz miał opcje cośw stylu napraw gre to ci zeskanuje pliki lola wyszuka buga i przeinstaluje buga na dobre :) zawsze działa . a jak nie to napisz rozwiążemy to inaczej.

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...