Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Sens zaczynać ?

ZaklinaczDeszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak Witam jestem ZaklinaczDeszcz ( ws ZD) przybyłem tu z braterskiej gry DarkOrbit ;)

Mam kilka pytań więc jadema z koksem ;)

1. Czy warto zaczynać ?? (ile mniej więcej trzeba bocić aby sobie pograć przyjmuje formę bocenia 24h)

2. Czy jak już się dorobię do czegoś to ile mniej więcej osób przebywa na ts ?? (z jednej frakcji)

3. Czy support u Was to banda skurwieli jak w DO ??

4. Czy są pseudo walki z botami ?? ( zmniejszanie nagród z bonusów czym więcej zbiorę itd)

5. Czy jest jakiś system gradacji botuserów ?? (warny czy od razu permy)

No i to chyba na tyle :)

sygnacu.jpg

Opublikowano

Na poczatek gry wystarczylo mi poscic bota na jakies 3/4 nocki.Przebywa zawsze gdzies kkolo 3,4 osob na ts.Support jest nawet ok,kiedys za bocenie sciagneli mi perma na 2 mies wiec spoko.Wiec jakos lepiej niz dark,moj kolega tam gral na bocie to po dwoch dniach dostal bana na 1 rok....Polecam tez metode na dobry poczatek:Idziesz na allegro wpisujesz zloto pl1/pl2 i za np doladowanie za 5zl masz jakies 120mln zlota

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ile muszę bocić bocić aby być dobrym na pvp ?? (przyjmujemy 24h bocenia)

PVP czyli player konta player i tu masz lipe jak grasz od nowa bo kazdy bedzie cie topic i rankingu sobie nie zrobisz a boty to PVE

Opublikowano

Czy ja wiem ... Opłaca sie teraz kupic jakieś konto z zimówkami i dużo ilością pergów , zbugować troche kulek i puszczać bota na pergi ;]

Czy nawet bez bugowanych szrapneli . Kupujesz VPS-a i jazda ! ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...