Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HOT]Ataki na mpc kto za tym stoi?

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na ts jednego z konkrecyjnego forum natknąłem się na te ss co o nich myślicie?

klkiqg.jpg

t3aox7.jpg

kh33gq.jpg

kh70yr.jpg

lsajr6.jpg

Udało mi sie zrobić 2ss reszte zrobił SebuśPL które dał w statusie który też był na tym ts

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Witam.

Otóż jestem administratorem pewnego forum konkurencyjnego którego nazwy nie będę wymieniał (ze względu na reklamę). Kiedy mpc ktoś zaatakował, niektóre osoby zaczęły reklamować forum w którym biorę czynny udział. Nie jestem z tego powodu dumny, wręcz wściekły, gdyż ten czyn narobił tylko, więcej szkód niż pożytku. Jednakże nie mogę mieć tego za złe osobą które reklamowały, gdyż chciały to zrobić pewnie dla dobra forum. Nie ważne, przejdę do rzeczy. Myślę, że mam do czynienia z osobami inteligentnymi i od razu pierwsza myśl może się Wam nasunąć po co miałbym robić lub druga osoba (TouDi) te ssy, aby sobie zaszkodzić? Najzabawniejszy jest fakt, iż mój nick pisze się Chuno a nie Chudo, widać nawet osoba była słabo poinformowana na mój temat. Nie widać ani nr gadu-gadu ani też godziny, więc pytam się jak możecie w takie coś wierzyć? Tak jak już wspomniałem wcześniej, jestem zły z powodu tego, iż ktoś reklamował moje forum, jednakże szkody które ponieśliśmy są o wiele większe. Wbił do nas spam przysłowiowych gimbusów na temat mpc, teraz ta sytuacja. Mam nadzieję, że ktoś rozsądny, przyjrzy się tej sytuacji racjonalnie i będzie wiedział jaka jest mniej więcej prawda.

A i dlaczego został zakryty screenshooter? To byłby najlepszy materiał dowody, a go niestety nie ma ...

Pozdrawiam

Chuno

Opublikowano

Witam.

Otóż jestem administratorem pewnego forum konkurencyjnego którego nazwy nie będę wymieniał (ze względu na reklamę). Kiedy mpc ktoś zaatakował, niektóre osoby zaczęły reklamować forum w którym biorę czynny udział. Nie jestem z tego powodu dumny, wręcz wściekły, gdyż ten czyn narobił tylko, więcej szkód niż pożytku. Jednakże nie mogę mieć tego za złe osobą które reklamowały, gdyż chciały to zrobić pewnie dla dobra forum. Nie ważne, przejdę do rzeczy. Myślę, że mam do czynienia z osobami inteligentnymi i od razu pierwsza myśl może się Wam nasunąć po co miałbym robić lub druga osoba (TouDi) te ssy, aby sobie zaszkodzić? Najzabawniejszy jest fakt, iż mój nick pisze się Chuno a nie Chudo, widać nawet osoba była słabo poinformowana na mój temat. Nie widać ani nr gadu-gadu ani też godziny, więc pytam się jak możecie w takie coś wierzyć? Tak jak już wspomniałem wcześniej, jestem zły z powodu tego, iż ktoś reklamował moje forum, jednakże szkody które ponieśliśmy są o wiele większe. Wbił do nas spam przysłowiowych gimbusów na temat mpc, teraz ta sytuacja. Mam nadzieję, że ktoś rozsądny, przyjrzy się tej sytuacji racjonalnie i będzie wiedział jaka jest mniej więcej prawda.

Pozdrawiam

Chuno

Dostaliśmy te SS z waszego TS3 Od niego miał jakieś tam prawa wiec nie myślałem że to podróbka.

Mam te screeny w screenSHU i ja tam nie widzę tej literówki ;/ tylko u was na forum Paweł dał jakieś dziwne :) ( to w ramach ścisłości)

Udostępniłem te screeny dla jasności by wszyscy wiedzieli równie dobrze możesz teraz udawać i tak pisać bo się obawiasz kary :)

Jak by coś ja nie chciałem zaszkodzić ani nic.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Witam.

Pozdrawiam

Chuno

Mi to lata napisałem co widziałem a czy to prawda to już nie mnie oceniać

widziało to kilka osób na ts ktoś podał te ss mi udało sie zrobić 2 reszte zrobił sebuśPL które dał w statusie

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

A dokładnie od kogo dostaliście te SS?

Jakiej kary? Równie dobrze ja mogę oskarżyć kogoś o bezpodstawne oskarżanie mnie. Te dowody to praktycznie żadne dowody. W ciągu 10 minut mogę zrobić takie same związane z administracją mpc. Brak daty oraz numeru gadu-gadu. A nazwę kontaktu chyba osoby z podstawówki potrafią. Ja chcę tylko wyjaśnić zaistniałą sytuację, gdyż ona po prostu mnie obarcza.

Nie ma już żadnej literówki bo ktoś pieknie podmienił:

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/lt/27/g9/q87hqy.jpg

http://scr.hu/10m/2t3q1

Opublikowano

Mam taką propozycję, aby Administracja wyjaśniła użytkownikom MPC całą tę sprawę z włamaniem. Od początku, jak się zaczęło, sam jestem ciekawy.

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

Jakiej kary? Równie dobrze ja mogę oskarżyć kogoś o bezpodstawne oskarżanie mnie. Te dowody to praktycznie żadne dowody. W ciągu 10 minut mogę zrobić takie same związane z administracją mpc. Brak daty oraz numeru gadu-gadu. A nazwę kontaktu chyba osoby z podstawówki potrafią. Ja chcę tylko wyjaśnić zaistniałą sytuację, gdyż ona po prostu mnie obarcza.

Nie wiem kto jest podał zostały podane na czat ts'a po chwili znikły dlatego zrobiłem tylko 2 ss

tak jak napisałem nie mnie to oceniać ja tylko podaje to co zobaczyłem

@dobra lece w kime elo

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Dopełnię wiedzę marcuśnego

Dał nam je TouDi przez przypadek bo zamiast wysłać na prywatnej to puścił na normalnym czacie pokojowym siedzieliśmy na którymś z publicznych.

Wysłał je i z tym co gadał krzykną że źle wysłał no i wyczyścił czat miał wszystkie prawa do mutowania i tp :)

Opublikowano

A ta osoba miała jakąś rangę? Równie dobrze ja mogę zmienić sobie nick i to wrzucić specjalnie. Fakt jest taki, że Toudi nie wchodzi na ts, więc nie wiem jakim cudem mógł Wam to przesłać, chyba telepatycznie. Stek bzdur, które nawet nie zostały wymyślone z głową, aby mieć ręce i nogi ;).

Opublikowano

A ta osoba miała jakąś rangę? Równie dobrze ja mogę zmienić sobie nick i to wrzucić specjalnie. Fakt jest taki, że Toudi nie wchodzi na ts, więc nie wiem jakim cudem mógł Wam to przesłać, chyba telepatycznie. Stek bzdur, które nawet nie zostały wymyślone z głową, aby mieć ręce i nogi ;).

Był na ts około 30 po całym zajściu na mpc ja z marcuśnym weszliśmy sobie pogadać na temat tego co się zdarzyło .

Pisałem ci że na głównym kanale mógł mutować kickować i tp pisałem też że wyczyścił czat.

Na ts nie byliśmy tylko we czworo a było więcej ludzi i oni też to widzieli.

Opublikowano

Heh, tylko problem w tym, że Toudi nie ma żadnej rangi na Ts, bo tak jak mówiłem na niego nie wchodzi ;). No niestety dla mnie to są kłamstwa na kłamstwach, więc myślę, że Administracja zadecyduje rozsądnie. Ode mnie to na tyle. Wiem, że chcieliście, albo Wy, albo ktoś inny zabłysnąć i zrobić jakąś aferę, niestety nie udało się.

Pozdrawiam

Chuno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...