Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niedzialajace makro!(Wrapping Paper Dupe)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gram na niejakim Toxic WoWie i mam manie zeby miec duuzo zlota. Wiec robie sobie kaske przez wrapping paper dupe.Wszystko pieknie dziala,ale strasznie wolno leci. Wyczytalem ze dzieki nastepujacemu makro mozna kupic 249 papierkow do dupowania naraz:

Makro

To jest ukryta treść, proszę

Lecz ono nie dziala! Chce miec duzo kasy ale to nie dziala! Wyskakuje mi wiadomosc "This item cannot stack" kiedy proboje tego makra uzyc. Szukalem cosik na ten temat w googlach ale nic,same pierdoly wyskakiwaly.(Szukalem dobre 30 minut)

Mam nadzieje ze wy cos poradzicie. Jestem na patchu 2.3.3

Prosze o szybsze sposoby co do dupowania wrapping paperem lub cokolwiek czym mozna BARDZO szybko bic golda.

Pisac odpowiedzi szybko :)

Opublikowano

,,Makrem'' nie zkopiujesz itemow -_-....... normalne lolz

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Ja pier**** jaki z ciebie przyglup.Wiem jak to dupowac tylko potrzebuj szybszej metody bo ok.1k na 5 minut to za wolno i zbyt duzo klikania :P

Opublikowano

Dzieciaku po co sie wyzywasz? Chcesz mi zajsc za skore? akurat tak sie zklada ze ja tam tez gram , daje ss forum , ip Twoje adminowi i masz jazde ban odrazu :| wiec po co Ci to? , pozatym czytaj uwazniej NIE MOZE BYC BACK PACK , btw. 1k na 5 min - malo? to zagraj uczciwie i na 5 min moze z 2 siver zdobedziesz w czitowaniu nigdy nie jest latwo , btw. akurat tamten skrypt jest zle wystarczy jedno zmienic i jest git ;) ale za

przyglupa

mozesz mnie w dupe liznac :) , jednak sie da zrobic macro btw. ,,makro" to taki sklep ;] pozdrawiam ^^

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Boze,sorka za tamto ale CZYTAJ UWAZNIEJ! Ja potrafie zrobic z tego kase,wszysko mam poskladane ladnie w bagu (nie w backpacku) ale potrzebuje szybszego sposobu :) Znacie/znasz jakis? Jesli tak - to pomoz i powiedz :P