Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 ANDROID SMARTFONY

uGoreK1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno nie dałoby rady grać na serwerach prywatnych, ani globalach. Założę się, że była to wersja singleplayer'owa, przypominająca Metina. Byłby problem z odwzorowaniem Metina na komputerze i androidzie. Ogólnie wyszłoby raczej kiepsko.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Moim zdaniem, pomysł super, ale raczej nie wypali z tego wzgledu ze trudno to bedzie odwzorowac, ale jal by wyszedl metin na andka, to bym nawet za 50zl kupil :)

Opublikowano

Pomysł fajny , ale wypalić - nie wypali.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

Już czego to nie wymyślą ;>

Po co wam metin2 dostępny na androidy? Macie komórki chyba raczej od dzwonienia,przesłuchiwania muzyki ;d

Jestem przekonany ,że takie coś nigdy nie nastąpi gdyż tryb multiplayer odpada zupełnie a co to jest za gra wykonywać tylko questy i bić lv. ? Zero satysfakcji. Lepiej niech zostanie tak jak jest czyli uruchamiamy komputer i cieszymy się grą ;)

Opublikowano

teoretycznie można napisać takiego Metka na komórkę, ale byłby on bardzo wymagający i bardzo chujowy. Na globala byś nie wbił (chyba, że przez WiFi) bo by cię rozłączało albo zżerało tyle ramu, że zawieszałby się. Nie byłby to klasyczny metin, może wersja ala GTA 2 (widok z góry). Poza tym, skróty klawiszowe. Zadziałałoby na telefonach z QWERTY/AZERTY/wQWERTY/QWERTZ, ale na zwykłej, klasycznej cegiełce z max 15 przyciskami to nawet się do gry nie zalogujesz.

57199140501148694665.png

Bywalec
Opublikowano

No wszystko okey, ale pomyślcie, że trzeba najpierw mieć taki telefon, który by obsługiwał tą grę.

Pewnie byłaby ona dostępne tylko na smartphone z min. 2/4 rdz + 1/2 Gb RAM. [iPhone5/SGS3/HOX etc.]

Opublikowano

Chyba, że wersja na iPada i tablety z andkiem ;P

A6X lub 4jajowe exynosy w andkach i jazda ;P

Najlepszym przykładem jest gra Order & Chaos w wersji tabletowej ;)

BTW Ja np. na SGS2 stawiam sklepiki przez Phone2PC gdy jestem poza domem xD (laptop w domu działa)

Nie piszcie, że coś jest niemożliwe...

Nawet przekroczenie 'niemożliwej do przekroczenia' prędkości światła nastąpi...

Nie mówiąc o jednostkach kwantowych i praktycznym zastosowaniu teorii strun xD

Opublikowano

Znam fajną gierkę na androida o nazwie "Order and Chaos", bardzo fajna gra Multiplayer, jednakże ma dosyć duże wymogi.

A co do metina, to według mnie byłoby to chu*owe, metin posiada za dużo opcji(skille,poty,bieganie,bicie...).

Opublikowano

Pomysl dobry ale troche malo wykonalny, gf ma kilka gier multiplayer na andka ale cos czuje ze metka przerobic bym sie to nieoplacalo poniewaz to spory naklad finansowy.

Opublikowano

Po 1. Wątpie, że ymir by na takie coś poszedł. Poza tym komórki nie mają zbyt dobrych podzespołów aby uciągnąć gre taką jak Metin2.

Sam mam Samsunga Galaxy SII i uwierz mi, nie próbowałbym na nim odpalić nawet tej gry, mimo że mam 2 jajowca w nim. Na chwile obecną to niemożliwe ale może kiedyś.. Poza tym też obczaj sytuacje pod względem sterowania, bo na dotykowym telefonie grać w metina.. Nie zbyt ciekawie :)

Opublikowano

jesli chodzi o sterowanie dalo by rade grac no ale fakt faktem czy ymir by sie zgodzilo by trzeba bylo calutkiego metina skonfigurowac ( przerobic z pc na fony)

@ EDIT no ale ja nysle ze by dalo rade no bo jak fifa2013 wyszlo na adroida to i metka by dalo rade nawet aby cos kupic w sklepie mozna bylo albo cos NP zeszles z kompa i juz prawie ze kimasz a nagla ci sie przypomnialo ze cos miales kupic to nie wstajesz i nie odpalasz kompa tylko siegasz po fona login pw i kupujesz LEPIEJ ? lepiej

Opublikowano

Bardzo głupi pomysł :)

Teraz jak ludzie nołlajfią :D Przez metina połowa graczy ma wyjeb na szkołę itd :)

Jakby metin był na telefon wyobraźcie sobie taką sytuację ;d

1390831561-U140955.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...