Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekrutacja Gm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jestem chetny , gram w metina od kiedy pojawila sie polska wersja, gralem na wielu serwach, nei jestem noobem, mam 16 lat no i chyba nic wiecej nei musze pisac

Opublikowano

Ja już złożyłem podanie a co do wieku to mam już siedemnastkę na karku :) Pozdro!

@EDIT Podanko złożyłem na stronie www.SubMt2.dbv.pl

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

Witam!

Mam 17 lat. Miałem własny server , znam komendy GM bardzo dobrze. Jestem przygotowany na bycie Gm na twoim servie ,

by ogarnąć nooby które grają na sh dawać koniki itp jestem, gotowy na pomoc!!

41979518507500827022718.jpg

Opublikowano

mam 17 lat bylem gm na polskim serwerze znam wszystkie jakie sa dostepne komendy gram w metina odkad sie pojawil smile.gif tongue.gif Ja nie wiem , w ogóle o czym ty piszesz , 17 lat i GM na polskim serwerze? Nie patrzę ... Chyba że jakiś prywatny na którym sam byłeś to rozumiem...

Opublikowano

dziwnym trafem to wszyscy maja po te 17 lat graja w metka od kiedy sie pojawil znaja all komendy :P normalnie nie wiem czy sie smiac czy plakac xD

Opublikowano
Witam!

Mam 17 lat. Miałem własny server , znam komendy GM bardzo dobrze. Jestem przygotowany na bycie Gm na twoim servie ,

by ogarnąć nooby które grają na sh dawać koniki itp jestem, gotowy na pomoc!!

Hmm coś nie możliwe Metin powstał w 2004 roku wiec wtedy mialeś 13 lat! a GM można od 18 roku życia zostać więc nie kantuj użytkowników! <_<

91559340492394285824.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...