Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Witam,

Mam dwa problemy, pierwszy to sprawa z wyłączaniem się silka... Loguje się, wybieram chara, już ma pojawić się postać i nagle wyrzuca mnie do pulpitu. Po prostu gra wyłącza się bez żadnego błędu. Robiłem reinstalke sterowników do karty graficznej, ściągnąłem najnowsze sterowniki. sciągnąłem innego clineta, media, date ale nic nie pomaga. Strasznie mnie to denerwuje bo wywala mnie notorycznie. A gdy już jakimś cudem zadziała to również pojawia się ten błąd ale rzadziej:

80679162.jpg

CO do pierwszego problemu wątpie, żeby było to spowodowane kartą graficzną bo mam Geforce 280 GTX

. Zauważyłem, że często dzieje się tak gdy char jest w hotan.

Proszę o pomoc bo już nie wiem co mam zrobić. Najwyżej w najgorszym przypadku format :(

Dziękuje i Pozdrawiam :)

Opublikowano

A więc tak, może jakieś paczki pobierz i najnowsze sterowniki do karty graficznej. Większość błędów na privach to po prostu sterowniki brakujące biblioteki. Jeśli to ci nie poradzi nic, to musisz zrobić formata, innego sposobu nie widzę . Pozdrawiam.

huhu

Rekrut
Opublikowano

Chyba będe musiał zrobić formata bo próbowałem już chyba wszystkiego system Win x64. Znalazłem jakiegoś patcha, ale nic nie daje. Może jeszcze ktoś wpadnie i coś doradzi :):) Pozdrawiam :)

Opublikowano

mam taki sam problem ze jestem w miescie i wywala mnie do pulpitu;/ i tak caly czas kumpel mial to samo!!

pobierz z innego zrudka plis data.pk2

wejdz na s-*.pl i tam masz linki do tych data.pk2!!!!!

ja juz scaigam 2 part zostaly jeszcze 2......

xxx

Uczeń
Opublikowano

Musisz pobrac Media, Date i Particles wtedy juz nigdy wiecej nie pokaze Ci sie ten blad...

Wbijasz na glowna stronke ecsro i tam all masz:)

Tez mialem ten sam blad all pobralem i buja^^

Opublikowano

ej nic nie mosciecie pbierac pobiezcie sobie no dc ja tez to mialem dzisaj ale gdy pobralem i podmienilem pliki z no dc to wszystko smiga jak mazenie :P