Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] YogBox - Non Premium - Update Failed ! -.-

lAds0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialem sobie pograc na yogboxie dzisiaj a tu dupa..pobralem dla non premium i jak updatuje to pisze update failed i tak caly czas..skasowalem folder .minecraft i .technic-cos tam i dalem od nowa gowno dalo

i znowu skasowalem wlaczylem normalnego minecrafta updatowalem potem yogboxa i tez gowno dalo -.-

mam java 7 update 9

04385063905025824276.png

Opublikowano

To chyba przez to że weszło 1.4.2 i technic pack sciąga update bo connectuje sie z minecraft.net

Też mam ten problem

Opublikowano

To od tego, że wyszedł mc 1.4.2 .. ściąga minecraft.jar na 1.4.2 i nie może odnaleźć niektórych plików więc pisze update failed . może jest tego jakieś rozwiązanie ja go nie znam .

Opublikowano

Mam ten sam problem. Zrobiłem według poradnika podanego przez pijawke i zdziałało. Po chwili zorientowałem się, że brak mi początkowych itemów.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

siema mam taki sam problem jak wy a jak pobieram to co ktoś dał link to wyskakuje mi crash najlepszy pomysł był by gdyby ci co im działa dali nam do pobrania folder w %appdata% .technic launcher jeśli pomogłem dajcie like ale Uwaga nie myślcie że coś się wam stanie z yogboxem ok koniec dajcie like jak pomogłem :D

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...