Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Patch

HooDBonn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam, też tak miałem a za drugim razem nawet nie zaktualizowało mi się do końca, nexon leci w kulki...

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Nie leci w kulki tylko pracują nad czymś. Najwidoczniej mają problemy i zrobili kolejną przerwę techniczną by nam grało się lepiej :) Jutro już raczej powinno być ok.

Opublikowano

Nie leci w kulki tylko pracują nad czymś. Najwidoczniej mają problemy i zrobili kolejną przerwę techniczną by nam grało się lepiej :) Jutro już raczej powinno być ok.

Ej no bez jaj ludzie, wczoraj cały dzień offline a pokupowałem sobie rzeczy za nx, dziś również to samo, bronie na ft pokupowałem na jeden dzień i znowu przepadło, byłbym spokojniejszy gdyby oddawali utracone rzeczy, pracuje na nx fizycznie ciężko, moje zarobione pięniądze się poprostu marnują, o gp już nie wspomne :D Rozumiem że pracują itd.

╮(︿)╭

Opublikowano

ja w ca gram od 2008 roku i raz tak bylo ze przez 3 dni nie bylo ca i errory wyslakiwaly jak duzo próbowales to nawet bluescreen a potem nas wynagrodzili 2x mst n , 5x gphazard i 2x black key ;D

Opublikowano

Nexon w ciągu ostatniu kilku dni tak sie strasznie jebie ... Miajmy nadzieje że do jutra to naprawia

BTW wcięlo wam posty bo mi 15 ponad odjęło...?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nexon w ciągu ostatniu kilku dni tak sie strasznie jebie ... Miajmy nadzieje że do jutra to naprawia

BTW wcięlo wam posty bo mi 15 ponad odjęło...?

Tak wcieło, była najprawdopodobniej cofka w bazie danych

pre_1351192939__sqlerror.png

╮(︿)╭

Opublikowano

Hmm stronka CA mi już działa ,ale CA jeszcze nie :/ .

Raczej dopiero jutro się zagra .

Tutaj znalazłem na stronce ;

To jest ukryta treść, proszę

@edit

Próbowałem włączyć Combata i da radę

włączyć go ,ale tylko i wyłącznie do ekranu logowania CA.

Ja tam nie mogę się zalogować.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Nie sciągajcie aktualizacji, jutro rano sobie pobierzcie bo to nie ma sensu sie bawić, ja jutro sobie pobiore

╮(︿)╭

Opublikowano

Po tym co się teraz dzieje to postanowiłem że w nowy rok sprzedam to konto.

Gram w CA od 2009 r i było dużo takich przypadków ale teraz to już przerasta wszystko.

Opublikowano

CA mi już chodzi normalnie, 0 crash'ów, 0 scin - Bynajmniej u mnie.

╮(︿)╭

Opublikowano

nie no jprd juz 4 dzien bez combata(2 dni wczesniej kupilem sobie eq -,-) i juz wszystkie nx weapons mi znikna -,- (i dotego niebede mial czasu grac w sobote i niedziele (ale pewnie i tak niebedzie combata w sobote i niedziele))

znacie jakies gry fps oprocz tego combata??

bo ten combat stal sie zalosny.....

a po przerwie g****** dostaniemy ... pewnie zrobi 1 event na jakies zalosne bronie -,-

Opublikowano

nie no jprd juz 4 dzien bez combata(2 dni wczesniej kupilem sobie eq -,-) i juz wszystkie nx weapons mi znikna -,- (i dotego niebede mial czasu grac w sobote i niedziele (ale pewnie i tak niebedzie combata w sobote i niedziele))

znacie jakies gry fps oprocz tego combata??

bo ten combat stal sie zalosny.....

a po przerwie g****** dostaniemy ... pewnie zrobi 1 event na jakies zalosne bronie -,-

Warrock, Crossfire, Arctic Combat

Opublikowano

Cały weekend exp i gp 50%, lepsze od tych Twoich 'broni'

-,- w kazdy weekend dostaje sie 50% wiecej expa i gp

niby jakie lepsze bronie? dual scorpiony mialem

tylko dual krissy by byly lepsze ale je mozna miec tylko w ca na a nie eu -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...