Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Małe sugestie co do serwera?

Kilroy666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na początek powiem iż posiadam/y wiele serwerów(dedykowanych) gier i nie tylko, więc teraz przyszedł czas na tibie.

Jako że nie jestem fanem tej gry ponieważ w nią nie grałem, potrzebuje parę sugesti np; jaka wersja gry/serwera, mapa, jakie rat'y tzn exp itd, na co się nastawiać, rodzaj rozgrywki ETC... również czego unikać, wy już wiecie o co chodzi =), oczywiście nie musicie pisać takich rzeczy jak Pozwalaj/nie pozwalaj na boty, ponieważ boty były, będą, są zabronione na wszystkich naszych serwerach.

ps. Może ktoś ma jakieś prywatne sugestie, ktoś chce zaoferować pomoc etc, proszę pisać najlepiej na gadu://3128361

Opublikowano

Najlepiej real mapy z dosc rozsadnymi ratami nastawione głownie na pvp i wojny gildi .

Serwery musza byc bardzo oskryptowane ,musi byc dodana masa nowyh miejsc ,a stare zedytowane .

W sumie postawic cos porrzadnego to nie zaden problem.

Ofc jesli potrzebujecie jakiejs tam pomocy z checia moge pomoc ,cos tam sie znam na tym:)

Opublikowano

Popieram w zupełności up, zrób taki serwer, daj płatnego pacc'a + najlepiej nie dodawaj super ubber przedmiotów do is'a, a przede wszystkim cc (bo to demotywuje), a exp zrób stały, nie zmienny na wyższych lvlach .

Napewno zagrałbym na takim serwie, jeżeli nie miałby zbyt wielu bugów oraz mógłbym zaprosić paru tam kolegów z rl tibii ...

Opublikowano

Też bym an takim zagrał.

7.6 albo nawet 7.4

rl map

rpg

exp x 5

loot x1

skille x3

ml x2

do is dać tylko pacc ( an start np 3 dni pacc a potem trzeba kupić 30 dni załużmy 15 zł przelew) i dać ,żeby gracze mogli odkupywać pacc od innych graczy za cc( np zrobić coś takiego jak pacc rune )

i tyle.

Server byłby idealny ;D

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Więc niech zrobią pacc za sms/przelew

3 dni pacca za free na start a potem płacić trzeba.

Tak jak zrobił tibianic

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...