Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

i3turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemasz szukam sprawnego gps-u bo juz mnie to denerwuje kiedy gram sobie w warrocka a ktos wie gdzie jestem i mnie zabija jak by ktos mi podal link do sprawnego gpsa bede wdzieczny strzalka;]

Cls

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

W obecnej chwili na tym forum jest tylko ten cheat, który działa po update.

http://www.mpcforum.pl/topic/751309-undetected2410-xcrazia-d3d-speednospreadnorecoilplantdefuseanywherezombiegodsjump/

Niestety nie ma on opcji, której szukasz.

Musisz po prostu poczekać aż ktoś wrzuci inne cheaty i w którymś z nich na pewno będzie GPS.

Opublikowano

W obecnej chwili na tym forum jest tylko ten cheat, który działa po update.

http://www.mpcforum.pl/topic/751309-undetected2410-xcrazia-d3d-speednospreadnorecoilplantdefuseanywherezombiegodsjump/

Niestety nie ma on opcji, której szukasz.

Musisz po prostu poczekać aż ktoś wrzuci inne cheaty i w którymś z nich na pewno będzie GPS.

dobra spoko wiem ze po uptade nie chodza hacksy oprocz tego ;] tylko nawet wczesnie szukalem i nie znalazlem sprawnego gps-u wiec jesli tylko ktos bedzie mial to niech da znac;]

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

siemasz szukam sprawnego gps-u bo juz mnie to denerwuje kiedy gram sobie w warrocka a ktos wie gdzie jestem i mnie zabija jak by ktos mi podal link do sprawnego gpsa bede wdzieczny strzalka;]

Chce was poinformowac ze chyba bedziecie sie musieli nauczyc grac bez GPS

poniewaz NEXON <3 wprowadza nowe zabezpieczenie i nie bedzie czegos takiego

jak chams !

Jak cie moga denerwować gracze jak nie ma zadnego dzialajacego GPS-a

Maja skilla i tyle...

//Post niezwiązany z tematem ||Epean

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

nie hakujcie :P co 1 dzień bany :D i po 7 dniach albo póżniej to bana ty dostaniesz <_<

//Spam ||Epean

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...