Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z naprawianiem helikopteru

Kiceł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem. W pierwszym drzewku treningu jest umiejętność, która pozwala naprawiać helikoptery po powrocie do bazy (pod innymi skillami od śmigłowca i APC, na samym dole). Jak się domyślam, powinna ona dawać możliwość naprawy heli nad "swoimi" flagami, bo na lotnisku naprawia się sam i nie miałoby to sensu. Mam wyćwiczoną tą umiejętność, jednak kiedy w grze tuż nad flagą wciskam "V", czyli domyślny klawisz naprawy, nic się nie dzieje. Nie pomaga też zmiana klawisza. Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić, co robię źle?

Bardzo proszę o pomoc.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

dokładnie, lecisz na byle jakie lotnisko i się naprawiasz baaardzo szybko, oczywiście full ammo też. Fajny jest tkai bajer że na Dragon Valey na B jest lotnisko dla Little Bird, to tam też można podlecieć innym helikopterem i się pod leczyć :D

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

No dobra to w takim razie po co istnieje domyślnie w standardowych ustawieniach w lotnictwie klawisz "V"- jako naprawianie ? Przecież sam skill jaki damy na szybsze naprawianie to przecież nie trzeba wciskać żadnego klawisza gdyż samo się naprawia jak będziemy w odpowiednim miejscu czyli na lotnisku/baza

Ps.Dobry temat bo samemu wcześniej zastanawiałem z tym naprawianiem pod klawiszem "V"

Opublikowano

pewnie zbugowane.... to nie jest jedyna zbugowana rzecz w BF P4F, bo nie które skille też są zbugowane, nie wiem dokładnie które ale wiem o ich istnieniu :D

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...