Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mecz Real Madryt - Borussia Dortmund

lmRaban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka...,

To już mój kolejny podobny temat ^^. W tym temacie chciałbym żeby każdy opisał swoje wrażenie przed meczem, w trakcie meczu, jak i po meczu. Więc tak Ja osobiście obstawiam że wygraną skończy się dla Realu, Dlaczego? Bo jak zawsze znakomity Ronaldo nie przestanie strzelać goli. Chyba że nie będzie miał formy ^^, i stał by się cud jak by mecz się zakończył Remisem. Złego słowa o Borussi nie powiem, bo to jest dobry klub, ostatnio w bardzo dobrej formie. Fenomenalny jak zawsze Lewandowski i Błaszczykowski zawsze nas mile zaskoczą. Myślę że to będzie ciekawy i emocjonalny dla nas wszystkich mecz. Jaki wynik obstawiam ? Hmmm... trudne pytanie. Mój przewidywalny wynik to jest 4:1/4:2 dla Realu Madryt. Ale no jak pisałem wyżej, Polacy nas mogą bardzo zaskoczyć, mają dobrą Formę... ale to już pisałem wyżej ^^. A teraz takie pytanie. Jakie są wasze wrażenia? Jaki wynik obstawiacie? Czy Polacy nas mile zaskoczą? Kto wygra ? Zachęcam do wypowiadania się na temat meczu :)

Mecz można obejżeć na Polskiej stacji ''Polsat''

Borussia Dortmund - Real Madryt

small_1239164937.png

Liga Mistrzów

24.10.2012, 20:45

Polsat

small_1780201812.png

Bez%C2%A0tytu%C5%82u(23).pngBez%C2%A0tytu%C5%82u(22).png

Czy wiesz że.. ?

• Borussia wygrała tylko jedno z ostatnich sześciu spotkań we wszystkich rozgrywkach (1 zwycięstwo, 3 remisy, 2 porażki)

• Mistrzowie Niemiec nigdy nie wygrali z Realem w europejskich pucharach ( 2 remisy, 2 porażki)

• Borussi nie udało się wygrać żadnego z pięciu ostatnich spotkań z hiszpańskimi klubami na własnym obiekcie

• Ral wygrał pięć z sześciu ostatnich spotkań we wszystkich rozgrywkach

• „Królewscy” wygrali tylko jedno z 23 ostatnich spotkań z niemieckimi drużynami

• Cristiano Ronaldo zdobył w tej edycji Ligi Mistrzów już cztery bramki i dzięki temu jest najskuteczniejszy pod tym względem. Oddał także najwięcej strzałów (14).

1356662203-U334301.png

Opublikowano

Mam nadzieję że to będzie ciekawy mecz. Chciałbym zobaczyć jak Robert swoim strzałem zdobywa gola w tym meczu, a może Łukasz Nas czymś zaskoczy?. Ogólnie chciałbym, aby mecz był w miarę wyrównany, aby nie było wielkiej dominacji Realu na połowie Dortmundu.

Opublikowano

3:1 dla Realu stawiam ;)

@down

Przecież mecz o 20:45 jest.

Co z tego że mecz jest o 20:45 ? Jak byś przeczytał na początku ze zrozumieniem to byś się że tak skapnoł że napisałem '' Opisujemy swoje wrażenie przed meczem, w trakcie meczu, jak i po meczu''.
1356662203-U334301.png

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć, na jakim programie będzie lecieć ? :) Bóg zapłać. Ja stawiam na remis 1:1 / 2:2.

Ok, widzę, że napisałeś ;P

Coś ty remis? Chyba że cud będzie :)
1356662203-U334301.png

Opublikowano

chciałbym żeby borusia pokazała realowi, ale każdy wie co jest z dortmunem. Nie chcę w żaden sposób oceniać wyniku, bo sercem jestem za borusią, a rozumem za realem ;)

pozdrawiam xD

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

chciałbym żeby borusia pokazała realowi, ale każdy wie co jest z dortmunem. Nie chcę w żaden sposób oceniać wyniku, bo sercem jestem za borusią, a rozumem za realem ;)

pozdrawiam xD

Ale żeś to pięknie ujoł :)
1356662203-U334301.png

Opublikowano

Szkoda że nie gra Błaszczykowski <3 Wierze w wygraną BvB ;]

Mecz oglądam w TVP , gdy jest przerwa na Polsacie lecą reklamy a w TVP jest studio ;]

No szkoda, wielkie szkoda. Błaszczykowski to naprawdę wielki i utalentowany piłkarz, Ale złapał kontuzje, bywa ^^

Ps. za 10 min Mecz.

1356662203-U334301.png

Opublikowano

Mecz był po prostu Boski. BvB była zaangażowana bardzo mocno w tym spotkaniu, zależało im strasznie na wygranej z Realem :D

80634320672982814763.png

Resthea.pl

Opublikowano

Ktoś tu pisał że Mou to najlepszy trener świata, a ja od początku tego działu wałkowałem "zobaczycie Jurgen Klopp wam pokaże" i co? pokazał... Grając na lewej pomocy Kevinem Grosskreutz'em i bez Kuby, stworzył ZAJEBISTĄ drużynę w pełni zgraną i zaangażowaną. BVB obok Barcy to dla mnie powinien być główny kandydat do LM - Zaryzykowałem i tak mówie!

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...