Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wbijanie Na Server

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam graczy ^^

gralem dlugi czas na ecsro... ale postanowilem wrocic do isro i mam jedno pytanko czy dlugo sie wbija na server (ROME) w normalnym dniu i wekend?

bo kiedy utworzyli ten nowy autologin to zaczelem grac na ecsro^^ wiec prosze o szybka odpowiedz

Opublikowano

To zalezy od dnia, raz ci sie uda w 10 min a raz bedziesz czekal 10h, ale raczej to drugie, teraz zeby wbic to szok.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

ja tam na wbijanie nie narzekam, bo zostawiam autologin i idę gdzieś, a po 1-2h jestem wbity (Pacific - serwer praktycznie najbardziej zaludniony)

Opublikowano

Skoro wbijasz po 1-2h to pacific nie jest najbardziej zaludniony :P. Ja na persie czasami czekam 5h aby wbić.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Admin Cienia
Opublikowano

Jak już piszecie to ja dodam że na alex wbijam po 15/24h czasem i więcej na serwer.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja dzis z niewiadomych przyczyn na 1 chara wbijalem od 7:50 do 8:11 a na 2 chara od 13:02 do 13:34. Troche dziwne:) za tak szybko ale jakos nie placze z tego powodu:) Dodam ze gram na Hercules

Opublikowano

Ja jak wbijam odpalam w clienty na tych samych daje te same pasy.Sprawdzam co 5 min czy wbiłem a co 15 minut zmieniam rozdzielczość na PC, jeżeli nie wbije w ciągu 2h robię reconecta.

Opublikowano

Ja na server Alexander wbijam tylko we wtorek i gram jak najdłużej bo wiem że w tygodniu nie wbiję.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Polecam nie robić reconnecta, chyba, że zauważycie, że co jakiś czas nie wyskoczy wam czerwony napis, że próbuje łączyć, bo jak robisz reconnect to lecisz na koniec kolejki na danym porcie (niech nikt nie mówi, że nie ma kolejek , bo testowałem na danym porcie uruchamiając silki po kolei i zalogowały się po kolei w małym odstępie czasu między sobą)

Opublikowano
Polecam nie robić reconnecta, chyba, że zauważycie, że co jakiś czas nie wyskoczy wam czerwony napis, że próbuje łączyć, bo jak robisz reconnect to lecisz na koniec kolejki na danym porcie (niech nikt nie mówi, że nie ma kolejek , bo testowałem na danym porcie uruchamiając silki po kolei i zalogowały się po kolei w małym odstępie czasu między sobą)

Dokładnie mi chodzi o to jak mi nie wyskakuje ten czerwony napis :-).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...