Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nie nabija ci event kili? Zajrzyj

Krystian Jachna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Już wiem dlaczego nie zalicza nam kili.

Ponieważ jak na każdym evencie tego typu, trzeba grać co najmniej 2na2 ;pp.

Podczas gry na roomie mi się jakoś to przypomniało noi boom. Strzał w dziesiątke.

Czyli jeśli nie gracie conajmniej w 4 na roomie to nie liczcie na to że zaliczy wam kille.

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Ale mi wgl nie nalicza killi chyba, że jak zabije ich granatem. Coś tu jest nie tak prawda ?

W tym evence chodzi o to żeby zabijać granatem.

Tylko granatem ;pp

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

ja grałem 8 : 8 i killi nie było....

ja zabiłem 2 i nic nie było... chyba że trzeba kupic tego co jest w itemshopie i dopiero tamtym sie liczy

kto by wymyślił taki głupi event na granaty... Napewno to jest bugg.... (błąd Nexona) kill eveny czyli każdy kill sie kiczy -.-

//Spam sorry ||tomasz5098

// jesli wiesz ze to spam to po co piszesz takowy post ? || areq94pl

1351858998-U705848.jpg

Opublikowano

Teraz nie działa strona, są lagi więc napewno naprawiają ten bug.

Już działa ;))

blck.png

Opublikowano

Wszystko działa więc ok, ale dlaczego mi killi nie nabija i nadal crashuje?

Nie Będę tworzył nowego tematu bo znowu ktoś mnie zbluzga. Znowu wypier z serwera. jak udalo mi sie znowu zalogowac to ludzi na serwach było tyle co nic. Coś musi byc cały czas nie tak

200[*]

250[-]

300[-]

350[-]

Opublikowano

Jak na moje to dobre i pomocne dla zielonych :D

Mi sie to lprzydało.

I takie pytanko; Co sie dostaje na tym evencie?

1357040469-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...