Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja nowego punktu w regulaminie forum.

nerv234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wychodzę z propozycją dodania bardzo istotnego podpunktu do regulaminu forum(dział wow).

Punkt miał by brzmieć tak:

"Zabrania się kategorycznie i bezwzględnie używania w nazwach tematów nazw serwerów, każdorazowe użycie będzie karane banem na tydzień i usunięciem tematu naruszającego ten punkt - każde kolejne naruszenie będzie multiplikowało karę(1tydz, 2tyg, miesiąc, perm na ip."

Argumenty za:

1: tematy typu "nie wiem jak wejść na serwer sunwell" lub "tod.sey.pl czyli theatre of dreams" jak by kogoś do kurwy nędzy obchodził taki zjebany serwer.

2: ludzie takich tematach to zwykle te same osoby które albo są niedorozwinięte albo robią reklamy serwerowi pytając o naprawde wielkie pierdoły.

3: ludzie traktują to jako forum ich serwera.

Opublikowano

Wg mnie nie przedstawiłeś jakichś racjonalnych argumentów.

bany za takie coś? To na pewno nie przejdzie. Sama zmiana nazwy tematu wystarczyłaby.

Opublikowano

@Menddor Uważam, że osoby, które to robią robią to z całą premedytacją by działać na rzecz i chwałę ich serwerów promując ich tutaj a problem jest pretekstem. Każdy gracz szanujący się, który trochę pograł na prywatnych serwerach ci to powie. Przykłądem morze być(kiedyś widziałem taki temat tutaj) "bla bla bla...tod.sey.pl czyli theatre of dreams" To jest celowa działalność reklamująca serwer, przecież tod by wystarczyło.

A bany mają nauczyć takie osoby że to forum takie nie jest. Jak ten punkt nie zostanie wprowadzony, grarantuje ci ponad 20 tematów autorstwa mojego z byle gównianym pretekstem i nazwą serwera w temacie i gdzie się da.

Wgl. to ktoś powinien ogarnąć tutaj ten dział, bo forum o cheatach jest a tutaj prawie nic na temat nie ma.

Opublikowano

Aaaa bo ty z Sunwella jesteś i będziesz tolerował takie tematy.

Jeden z najsensowniejszych powodów to: "to jest forum o cheatach a nie forum prywatnych serwerów"

Ale ok ja was pouczać już nie zamierzam.

Opublikowano

Nie gram na sunwell :) za male raty jak dla mnie ;]

To ty poucz siebie :)

Toleruje kazde tematy, niezaleznie od dzialu czy tez servera

Ale nikt nie daje tutaj czitow tak? Widze trudno to zrozumien, nie daja czitow bo ich nie maja, lub tez moze i nie lubia na nich grac?

Sam o tym piszesz a nawet 1 czitka na forum nie dales -.-

Opublikowano

Dla mnie to idiotyzm. Banować za to, że ktoś w nazwie tematu napisał nazwę serwera.

Masz hacki? Wstaw je. Nie czekaj, aż moderator poszuka i wstawi.

Opublikowano

Temat zakończony?

Nikt na tym, ani na żadnym, forum nie będzie banował użytkowników za to, że w nazwie tematu napisali nazwę serwera.

Rozumiem, że jest to wkurzające, iż ludzie tutaj piszą tematy typu " mam problem z połączeniem się z serwerem xxx". Trzeba się z tym pogodzić i tyle.

Opublikowano

A potem jak będziesz chciał wejść na serwer i wyskoczy ci error , to zaraz będzie tu 10 tematów twojego autorstwa "plax help nie moge sie polonczyc z serwerem xxx!1111!!" . Jeśli te forum jest "zjeb*ne" dlatego że moderator nie zgadza się z twoją opinią to brak mi słów . A skoro narzekasz że w tym dziale nie ma hacków i botów , to tak jak pisali koledzy wyżej , użytkownicy nie chcą sobie psuć zabawy albo poprostu hacków do WoW'a nie ma .

Opublikowano

Leoks, czy nie ma to nie wiesz raczej, poza tym można zawsze napisać, tak jest na tym forum w dziale metina i ludzie piszą boty. W wowie wcale też trudno nie jest.

Opublikowano

Ehhh jak by na mpc ludziom chialo sie pisac czitki to juz by ich tu bylo pelno ale powiedz na ch** psuc tak fajna gre?

I nie porownuj metina do wowa w metinie to ja sam moge zrobic cobie czitka -.-

Mowisz ze w wowie nie jest trudno napisac, to prosze napisz dla nas czitka przetestuje ale napewno w tej grze nie bede uzywal czitkow

Tak jak pisal McLeoks, nie ma sensu dodawania czitow/botkow na te forum do tej gry bo spieprzy cala gre i wtedy bedzie zerowa przyjemnosc z gry ...

Jest dalej sens ciagniecia tego tematu?

Opublikowano

Ehhh jak by na mpc ludziom chialo sie pisac czitki to juz by ich tu bylo pelno ale powiedz na ch** psuc tak fajna gre?

I nie porownuj metina do wowa w metinie to ja sam moge zrobic cobie czitka -.-

Mowisz ze w wowie nie jest trudno napisac, to prosze napisz dla nas czitka przetestuje ale napewno w tej grze nie bede uzywal czitkow

Tak jak pisal McLeoks, nie ma sensu dodawania czitow/botkow na te forum do tej gry bo spieprzy cala gre i wtedy bedzie zerowa przyjemnosc z gry ...

Jest dalej sens ciagniecia tego tematu?

Zgadzam się . Oprócz zniszczeniu sobie zabawy cheatami , to można komuś zepsuć przyjemność z gry(np. jakby jakiś cheater wymyślił hack na zabijanie 1 ciosem wszystkich w miejscach niedostępnych do PvP) . Niech mod to zamknie albo da do kosza .

Opublikowano

Nerv mam propozycje, mianowicie wyjdź jak ci się nie podoba. Gdy ktoś doda nazwę serwera do tematu to wtedy wiem przynajmniej czy mogę mu pomóc czy wgl tam wejść do tego tematu. A pozatym to są polskie serwery więc nawet jeśli co ci w tym przeszkadza bo nie rozumiem ? Ciśniesz na mlotenie ? To sb graj ale nie spinaj na nasze serwery. Ja bym już mu bana dał dawno ..

giphy.gif

Opublikowano

Mały dział w którym ludzie odbiegają od tematyki forum a wręcz potępiając ją:

Zgadzam się . Oprócz zniszczeniu sobie zabawy cheatami , to można komuś zepsuć przyjemność z gry(np. jakby jakiś cheater wymyślił hack na zabijanie 1 ciosem wszystkich w miejscach niedostępnych do PvP) . Niech mod to zamknie albo da do kosza .

Weźcie zróbcie sobie nowe forum gdzie zrobicie kącik miłośników wowa i prywatnych serwerów.

Opublikowano

Nie zostanie to wprowadzone.

Boty - płatne. Chcesz jakiś? Poproś w nowym temacie.

Hacki - podane. Znasz nowy? Wstaw tutaj.

Zapamiętaj sobie jedno: nie tylko moderator ma prawo wstawiać tutaj hacki.

Zamykam, bo zrobił się za duży spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...