Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Kim jest Gman?

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie każdy może powiedzieć co sądzi o gmanie, skąd pochodzi, kim jest itd.

Ja zacznę.

Albo jesteśmy w jakimś matrixie a gman w normalnym świecie założył się o dolara że pokonamy kombinat a żeby zwiększyć swoje szanse do wchodzi do matrixa i nam pomaga a vorty wszystko zepsuły (ep 1).

Ale jest to mało możliwe.

A drugie to może Gman jak był mały to wpadł do kotła z vort esencją?

Opublikowano

GMan, inaczej Government Man zatem to musi być ktoś specjalny w rządzie znacznie wyższym niż ludzki (ziemski raczej).

Co o nim wiemy?

Lubi pojawiać się w nieoczekiwanych momentach,

potrafi podróżować w czasoprzestrzeni (nawet nią nieco władać),

jest istotą inteligentną z wysoce rozwiniętą technologią (nie jest bogiem, "...most of them were governments property..."),

opiekun ludzi (plik sourcesdk.gcf z wyciekłych plików: "// Purpose: The G-Man, misunderstood servant of the people.").

Z pewnością pomaga ludziom pokonać kombinat. Ciekawy jest jego cel gdyż jego ingerencja jest minimalna aczkolwiek znacząca.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Po grze w jedynkę zmieniłem zdanie. Mam nieoficjalne spolszczenie i trochę się dowiedziałem. Gman mówił jakoś tak: Cośtam że wziął nam bronie które i tak w większości należały do rządu. Po chwili mówił że Xen jest pod naszą kontrolą. Oznacza to że całkiem prawdopodobne jest to że jest on nad człowiekiem z rządu i użył Gordona aby przejąć Xen i wtedy rząd schował się w Xenie a my ratujemy świat.

Opublikowano

Nie do końca zrozumiałeś. Co do rządu to co już wyżej napisałem, a xen i ten "rząd" nie ma nic wspólnego z rządem ziemskim. To coś faktycznie wyżej ale znacznie mniej inwazyjne od kombinatu (czyli też ufoki ale "na dystans") [chyba, że ja źle zrozumiałem co napisałeś :E].

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Ogólnie nie ma co dyskutować bo nic o nim nie wiemy (prawie). Ale każdy ma prawo na własne spekulacje.

Jak moja teoria jest prawdziwa to sobie wyobrażam jak idziemy na Xen a tam Obama ;p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...