Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

am1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kiedy chcialem uruchomic wr nie dalo sie, wiec przeinstalowalem gre wlaczylem UHlauncher wybralem cheata i wlaczam gre. A tu nagle taka zcina nic sie nie da zrobic musialem zresetowac komputer.

Po zresetowaniu dzieja sie rozne dziwne rzeczy. M.in wysietlacz multimedialny ktory mam na komputerze zaczal wariowac. Niewyswietla niktorych rzeczy itp. Rowierz dzwiek przerywa podczas grania w wr.

Skanowalem komputer uruchamialem ponownie nic to nie dalo dalej wyswietlacz warjuje i dzwiek przerywa.

Jak myslice czy to cos z systemem czy poprostu wirus?

P.S. Nigdy mi sie nic takiego nie dzialo od 3 lat odkad gram na hackach w warrocka.

Opublikowano

Najprawdopodobniej to jakiś wirus. Być może keylogger.

Sprawdź skan hacka którego używasz. Najprawdopodobniej to jego wina.

Przeinstaluj system i będzie po sprawie ;)).

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

dobrze ci tak za te hacki hahahaha

//Spam ||Epean

dostalem 5 % ostrzezen zato rze pisze to co mysle ???

przez tyh hackerów sam czasami mam ohote wlonczyc hacki ale staram sie powstrzymac no coto ma byc grajcie wreszcie uczciwie

a ty Epean morzesz mi nawet dac bana mam wyjebane zalorze nowe konto i napisze tosamo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...