Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MoH Warfighter - zmiana z US Navy Seals na GROM

x_x_Sniper_x_x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Jestem szczęśliwym posiadaczem nowego moha. Dzisiaj loguje sie robie tam wszystko co potrzebne do multi, i w pewnym momencie mi się zlagowało i kliknąłem jeszcze raz "x".

I przez przypadek ten "x" odniósł się do narodowości przez co jestem teraz w amerykańskiej armi. Chciałbym ją zmienic na GROM. Jest taka możliwość?

Opublikowano

Jest, bo sam wybrałem koreańczyka a nie GROM. Tylko jak już wybrałeś i zatwierdziłeś to musisz poczekać oż odblokuje Ci się żołnierz GROMu danej klasy. Na PS3 u mnie wygląda to trochę inaczej ale raczej wszystko jest takie samo jeżeli chodzi o wybór żołnierza.

Opublikowano

A mógłbyś to dokładniej opisać, jak należy to zrobić? Mam prawie 5 poziom, wiem że jak wbije 7 to dostane żołnierza gromu. Tylko nie wiem gdzie jest menu wyboru armi. I czy tutaj jest podobnie jak w bf3, że unlocki są za zabijanie z broni?

I chodzi mi rówież o to aby wspierać grom, a nie Navy seals.

Bywalec
Opublikowano

Jeśli kupileś przed premierą to GROM masz automatycznie odblokowany.

Jeśli nie to podczas wyboru klas (tam jak są poustawiani w rzędzie ci żołnierze) wybierz klasę która cię interesuje i wybierz "modyfikuj żołnierza" czy coś w ten deseń.

Jak w to wejdziesz to pokażą ci się dostępne flagi pod znakami flag owych krajów. Znajdź polską flagę potwierdź i dumnie reprezentuj Polskę w świecie! :)

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...