Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] kupowanie battlefunds która metoda płatności najopłacalniejsza?

kamil1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o mniejszą kwotę, to sms[ten za 25zł], bo nie ma psc za 25, jest za 20. Psc za 20 mamy 8k funds, a sms za 25 10400, czyli ponad 2k więcej za 5zł. A w większych kwotach psc.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

JA ci polecam kupić przez SMS.Sam kupuję i nie nażekam szybka tranzakcja trwa ok 2 min Tylko kupuj za 25 zł.I masz aż 10400 Funds za tą kwotę kupisz Nawet dobre bronie np dla Snajpera.M95. i pistolem MP-.... nie wiem jakie liczby. :P.Więc 3 słowami Polecam za SMS

Opublikowano

no właśnie do jutra do dziesiątej jest ta zajebista broń dla sodka. Teoretycznie wolałbym ak74 bo ładniej wygląda i dźwięk też mi się bardziej podoba ale działają tak samo więć uber ratunek rudolfa bym sobie jakoś w szkole w bibliotece załadował i miał nadzieje ze bedzie znowu beczkomania na sell albo uber faworyt geharta ;) w sensie ta duza wyprzedaż bo za 25% to srednio sie oplaca ;)

chyba kupie sobie smsem za 25 zyla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...