Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] klient do serwera na plikach 2010

oaaaeee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Bardzo proszę o pomoc, gdyż nie wiem na jakim kliencie odpalić serwer z plików serwerowych 2010 z tego tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/345073-megatuttworzymy-serwer-easy-vpn-na-plikach-serwerowych-z-2010r/

W tym temacie jest podanu link do tematu w którym są klienty, ale wszystkie mają wygasłe linki.

Próbowałem robić to na niepatchowanym kliencie pobranym z metin2.pl ale ciągle wyskakuje przy uruchamianiu log.

Ogromnie proszę o pomoc.

Pozdrawiam

Opublikowano

Możesz użyć byle jakiego Clienta nie koniecznie ze spisu.. może to być Client jakiegoś priva. Wypakowywujesz tylko root zmieniasz IP w serverinfo.py na swoje z końcówką .100 pakujesz i śmiga <3

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Właśnie się nie chce zalogować- pisze ciągle zostaniesz połączony z serwerem.

Mógłbyś mi powiedzieć jak zmienić ten pong i na jaki? ;)

Błagam o pomoc i z góry serdecznie dziękuję ;)

Opublikowano

Właśnie się nie chce zalogować- pisze ciągle zostaniesz połączony z serwerem.

Mógłbyś mi powiedzieć jak zmienić ten pong i na jaki? ;)

Błagam o pomoc i z góry serdecznie dziękuję ;)

Powiedz na jakich plikach masz serwer i Ci zrobię launchera :)

45450230365060091770.jpg

Opublikowano

otwierasz game w notepadzie i wpisujesz

%s %s %d

i potem masz 4x null w na czarnym tle i za tym pong zmieniasz go na dowolny ale musi miec 16znakow i zapisujesz, to samo w bince i powinno smigac

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Pliki z 2010 roku http://www.mcncc.pl/VipFiles/0003/

Z tego tutoriala: http://www.mpcforum.pl/topic/345073-megatuttworzymy-serwer-easy-vpn-na-plikach-serwerowych-z-2010r/

Piszę mi ciągle zostaniesz połączony z serwerem, nawet jak wyłączę serwer, tylko jak nie jest odblokowany port 11002 to jest błąd podczas łączenia..

Już nie wiem co mam robić :(

Byłbym Ci na prawdę ogromnie wdzięczny jakbyś mi pomógł rozwikłać ten problem.

Dodam że klienta mam z serwera PanghihinayangMt2

@edit

Sprawdziłem i pong mam taki sam w metin2.bin i w pliku game :/

Opublikowano

w root w serverinfo musisz zmienic port logowania z 18002 na 11002

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...