Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarabianie na Smocze Monety, Yangi...

ForesTT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich czytających.

Wiem, że jest dużo takich poradników, ale chce napisać to od siebie - moje spojrzenie na ten serwis.

INFORMACJE:

Chciałbym wam "opowiedzieć" o pewnym serwisie - MyPay.PL. Jest to moim zdaniem najlepszy polski serwis dot. zarabiania przez Internet. Na początku można wyciągnąć ok. 100zł/mc, lecz trzeba poświęcić trochu czasu. Dzięki MyPay uzbieramy na Yangi, SM itd. Jeśli nie wiesz dokładnie co zrobić to załóż konto z mojego reflinka. Podam go jeśli napisz mi na PW lub na GG: 19959387. Teraz przejdę do sedna sprawy. Żeby zacząć zarabiać wystarczy zrobić konto ZA DARMO, wypełniamy ankiety, jeśli dobrze wypełnimy to dostaniemy pieniądze po x minutach (Pisze w detalach do ilu pieniądze mogą dojść). Żeby zarabiać trzeba wybrać zakładkę AKCJE.

ILE MOŻNA ZAROBIĆ?:

Nowa osoba jeśli się będzie starać może zarobić ok. 2zł dziennie. Ale trzeba się starać i dobrze wypełniać ankiety. Czyli weźmy, że będziemy zarabiać 3zł/dzień to zrobimy proste obliczenie matematyczne. Miesiąc ma 30 lub 31 dni (nie wliczając lutego). No to dajmy, że miesiąc będzie mieć 30 dni. 30x3 = 90zł/mc. Więc myślę, że się opłaca. Dla mnie się opłaca, ale nie znam innych zdania. Są też w zakładce Twój udział>Bonus za aktywność możemy dostać dodatkowe pieniądze za zrobienie ankiet. Np. 5zł = zrobienie 100 akcji. Też można zapraszać znajomych.

CO TO RJ?:

RJ - Ranking jakości. Ranking jakości pozwala nam na lepsze ankiety, premie za wypełnienie jednej "pracy". Żeby taki "bonus" zadziałał musi on osiągnąć +80% RJ, aby to osiągnąć trzeba wypełniać poprawie ankiety. Nie robić np.

Imię=hsgs

Nazwisko=sggs

itd.

Więc dobrze wypełniajcie. Radzę wam robić z fakenamegenerator. Ale miasto, kod, ulica, mieszkanie/dom najlepiej jakbyście wypełnili swoje. Bo sprawdza też IP czy jest zgodne z lokalizacją, lub dzwonią do was. Trzeba odpowiedzieć że to wy jak się zapytają np. "Czy to Jan Kowalski?".

MOJE RADY:

-Najlepiej robić co każdą ankietę nowy e-mail.

-Co każdą ankietę usuwać ciasteczka.

Dlaczego nowy e-mail? Ponieważ są niektóre bazy, które "nie trawią" robienia więcej niż 1 ankietę dziennie.

To na tyle. Więcej rad lub jeśli chcecie moją pomoc i indywidualnie wam doradzić piszcie na PW, ale będzie trzeba założyć konto z mojego reflinka. Jeśli coś nie dodałem lub źle napisałem piszcie w odpowiedziach. Liczę na +.

Opublikowano

Nie wiem jak innym, mi się podoba - lajk.

Na początku fioletowe napisy zlewają się z tłem - polecam pomarańczowy / zielony / złoty / żółty / jasnoniebieski. :)

Opublikowano

3zł to tak jakbym odpuścił sobie kupno czekolady czy loda. majątek nie ma co, wolę zgrabić liście sąsiadce za 10, a zimą odśnieżać za 20 hehe

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

MyPay.pl jest to serwis, który płaci nam za wypełnianie reklam. Ja dziennie wyciągam średnio 5zł. Także łatwo obliczyć, ze miesięcznie zarobimy +/- 150zł + ok. 50zł bonusu. Nie duża kwota? Jasne, ale to nie jest serwis, który zapewni nam dobrobyt do końca życia. Tu można sobie dorobić do pensji, miesięcznego :) Wypłaty można dokonywać na konto bankowe lub paypal już od 7,50. Serwis w 100% wypłacalny. Posiadam dowody wypłat. Świadczę pomocą, posiadam kompletny poradnik co należy robić a co nie. Dodatkowo oferuję kupony, które od razu po rejestracji dodają wam "kilka gorszy" do stanu konta.

Jeżeli ktoś chętny podaje GG: 2162451 lub pisać na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...