Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Zarobić +300Kk W 1 Dzień

LiżeCyce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potrzebujemy:

wojownik 35lv [polecam mental bo nie musi mieć eq wystarczy+6]

-bojowowiec na postaci

Jak zarobić tyle kasy w 1 dzień

Ks klątw na niektórych serverów przekracza 10kk

Podczas expa na ezo dropimy je

Założmy ze do 50lv bedziemy expić 10h

Założmy ze będzie dropić co 5min

60;5=12

12x10=120

Wydropimy ich ok.120

120szt. po 10kk daje nam : 1,2kkk !!!!

Posiadamy 1,2kkk oraz 50lv postaci w 1 dzień !!

MOJE TUTY KUKUWKA :

JAK ZWIĘKSZYĆ KASE ZA POMOCĄ CHEAT ENGINE KUKUWKA!

http://www.mpcforum....e-darmowa-kasa/

Poka cyce bo wpie*dol beer.png

Opublikowano

Aryan eq trzeba se załatwić :mellow:

I kto powiedział że nie można robić w grupkach.Przyda się do większych lvl co mają kryzys w eq zakładają multikonto i tym multikontem jeżdżą na ezo (z tym większym lvl)i będzie kasa.Aha polecam też mój drugi tut bardziej opisany:

http://www.mpcforum.pl/topic/751246-tutzarobek-i-oszczednosc-miejsca-w-eq-przy-expie-w-v2/

I kto powiedział że nie można robić w grupkach.Przyda się do większych lvl co mają kryzys w eq zakładają multikonto i tym multikontem jeżdżą na ezo (z tym większym lvl)i będzie kasa.Aha polecam też mój drugi tut bardziej opisany:

Sry za dobule post.

A tak to referesh.

Sry za dobule post.

A tak to referesh.

Sry za dobule post.

A tak to referesh.

MOJE TUTY KUKUWKA :

JAK ZWIĘKSZYĆ KASE ZA POMOCĄ CHEAT ENGINE KUKUWKA!

http://www.mpcforum....e-darmowa-kasa/

Poka cyce bo wpie*dol beer.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

zeby tak zarobić to musisz targać full spot... do tego potrzebne jest HP ... wiec wiecej stracisz niz zyskasz, a komu bd sie chciało dropić 10h :O

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

zeby tak zarobić to musisz targać full spot... do tego potrzebne jest HP ... wiec wiecej stracisz niz zyskasz, a komu bd sie chciało dropić 10h :O

Jak no-life siadnie przed kompem to może i 20h siedzieć :D

Gdzie expic gdy ma sie tak z 20 lv ?

Dzikusy w M2

Co do tematu do dobre tylko powiedz na jakim serwie Ks.Klątw stoi po 10kk to zaraz zaczynam tam grać.

u6pv.jpg

Opublikowano

Troszke się nie wysiliłeś mogles dodać SSy i bardziej rozwinąc twoj sposób . Ale i tak + za to ,że wg zrobiles;)

sygna1.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Malo wiarygodne, ale prawdziwe.

Ja zawsze wolałem czarnych orków bić, bo ząbki szybciej lotały, a z ezotów leci tylko z tych desek.

Ale troszkę przesada, żeby co 5minut 1 księga leciała.

Opublikowano

Może i ma troszkę prawdy ten poradnik ale dodaj też czas schodzenia tych ksiąg ze sklepu. :) Bo pyk, myk one nie schodzą. :>

Opublikowano

Troszkę dziwny ten poradnik , ale jeszcze takiego nie widziałem . Trochę nie realistyczne (no chyba , że moje eq takie cienkie ) .

stockf.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...