Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobra Starczy Juz Tego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile razy musimy widziec te tematy z waszymi privami na hamachi i tak wiekszosc pada po 1 dniu albo robia codzienie resety kont nikt na takich serwerach nie chce grac wiec, kiedys w tym dziale ludzie wstaiwali normalne serwery ktore wytrzymuja conajmiej miesiac i chcialbym zeby dalej tutaj one byly wiem ze nasz kolega z Czech dotrzymuje tradycji i daje nam Tuty z normalnymi serwerwiec mam prosbe niech jakis admin, mod zrobil specjalny dzial poswiecony dla serverow na hamachi.

Opublikowano

Również popieram. Większość osób stawia serwery, a po paru dniach padają. Jeden padł po paru minutach xD Lepiej nie róbcie na "odjeb" serwa, tylko popracujcie i zróbcie dobry na dedyku a nie na hamachi, bo te Hamachi wkurwia już.

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

100% Poparcia - ile to mozna zasmiecac ten dzial swoimi 'pro evul mega hiper extra gangsta' serverami - juz bym wolal, zeby nie bylo zadnego polmt2, bo i tak 80% upada po 2dniach

Opublikowano

POPIERAM !xD na podbicie postów każdy popiera ;]

48270963wb2.png

Szukasz Webmastera ?

Pisz do mnie ! GG : 1091929

- PHP , MYSQL , HTML ( Strony Metin2 , Forum , blogi )

Opublikowano

A to piszą osoby które są 2 dni na forum -.-.

Jak checie dedykowanego serva to zróbcie zbiórkę a nie kurwa się tutaj wyżalacie

Zamknijcie ten Spam

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Też się wkurwiam że ludzie robią serva na odpierdol...

Ja także popieram autora zróbcie nowy dział

ok już lece , dla ciebie wszystko -,-

Ale do tematu@@@

Zastanawiam się nad działem nowym z polskimi servami na hamachi i dedyki..

Co o tym myślicie?

Opublikowano

Mou to świetny pomysł ale czy przejdzie ?

@Top

Ale niektórzy ludzie nie mają kasy na dedyka,a że nie mają licencji to nie mają w tym korzyści żeby kupywac dedyka ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...