Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Dołączyć Do Clanu

Krystian Jachna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema po raz 2.

W tym poradniku powiem wam jak dołączyć do clanu np. kolegi ;)).

1. Wchodzi w grę.

Klikamy:

To jest ukryta treść, proszę

7ef30a4cc6f24bbb.jpg

2. Wybieramy jedną z tych opcji. (SS NR 1)

Clan Name - Wpisujemy nazwę Clanu

Master Name - Wpisujemy Nick Mastera

Keyword - Klucz czyli tzn Tag clanu ( Jeśli się myle poprawcie mnie)

Gdy już wybraliśmy przechodzimy do nastęującej czynności.

3. Wpisujemy w pole tekstowe odpowiednik tego co wybraliśmy w pkt 2. (SS NR 2)

Klikamy:

4. Wyskoczy nam: (SS NR 3)

Klikamy 2 razy na to.

5. Wyświetli nam się dane clanu. Ilość graczy itp.

6. Kolejnym krokiem będzie dodanie wiadomości dla mastera. Np prośba o przyjęcie do klanu.(SS NR 4)

7. Ostatnim krokiem jest kliknięcie: (SS NR5)

94e93299df92a68d.jpg

Noi to na tyle.

Dziękuje.

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Jak na moje to to nie jest aż taki zły pomysł :D

Trochę mało się wysiliłeś , no ale dla tych "zielonych" to to ujdzie.

Pozdrawiam i mykam dalej <3

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Jak na moje to to nie jest aż taki zły pomysł :D

Trochę mało się wysiliłeś , no ale dla tych "zielonych" to to ujdzie.

Pozdrawiam i mykam dalej <3

Nie zgodzę się z tym że mało.

Kilkanaście minut trzeba było nad tym popracować ;))

Ale głownie chodziło mi o to żeby nie było spamu typu.

"Jak dołączyć do clanu?"

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

A ja powiem wam szczerze, że liczyłem na to że nexon lepiej zrobi ten clan system bo to zrobili w tym momencie to jest jakieś śmieszne. :) Proszę o nie spinanie się bo to jest tylko i wyłącznie moje zdanie :)

x

Opublikowano

@ REF

blck.png

Opublikowano

Tut przydatny prawdopodobnie będę go podsyłał przyszłym członkom klanu.

Wie ktoś może czy jest możliwość zaproszenia kogoś lub czy nexon zamierza wprowadzić taką opcję?

Opublikowano

Tut przydatny prawdopodobnie będę go podsyłał przyszłym członkom klanu.

Wie ktoś może czy jest możliwość zaproszenia kogoś lub czy nexon zamierza wprowadzić taką opcję?

Nic nam narazie nie wiadomo.

Zobaczymy z biegiem czasu.

blck.png

Opublikowano

A ja powiem wam szczerze, że liczyłem na to że nexon lepiej zrobi ten clan system bo to zrobili w tym momencie to jest jakieś śmieszne. :) Proszę o nie spinanie się bo to jest tylko i wyłącznie moje zdanie :)

Masz racje ! Też myslalem ze sie postara i ze bedzie to jakis zajebisty clan system ;]

Ale widze ze to jest tylko tak dla picu zrobione ;/

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

REFF

blck.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...