Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ]Cruel War - Return Of The Metin2 (Nowy global?)

ImperialTribe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
GOOD NEWS is announced! Official JAPAN CBT is running in an hour, hope we all give warm welcome to Japanese players!

Wpis z Facebooka Ymir Entertainment z 10.10.2012

Strona tego serwera:

To jest ukryta treść, proszę

Chyba szykuje się nowy global:P Zrobiłem konto ale niestety nigdzie nie moge znaleźć linka do

Hello, All. We are officially kicking off CBT (Japan) today at 9am (GMT). It's going to be running up until Oct 15th (Monday). Please welcome new Japanese players, all xD

Find detail information at official website

Beta odbyła się 10-15.10.2012 i narazie trzeba czekać zanim się coś ruszy:P

Post użytkownika IstvanPL.

Temat został zamknięty więc otwieram nowy.

Pozdrawiam popierdolonego moderatora "Istny Diabel". Jest to wyjątkowy idiota, który najwidoczniej twierdzi że forum nie służy do dyskusji i nawet nie czyta tego co zamyka.

Jego post:

Dyskusje tworzymy jak serwer jest online i ma juz 30 dni.

To rozumiem, że gracze maja poczekać po wystartowaniu serwera globalnego 30 dni i wtedy łaskawie otworzyć temat?

Człowieku w ciągu 2 miesięcy nabiłeś 3000 postów. To konto na forum ma chyba z 600 postów a jest rok starsze od twojego. Pierdolisz głupoty, nikt Cie nie lubi i siedzisz na mpc cały dzień, ale chuj z tym w końcu to twoje życie no ale do chuja przesadziłeś.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Pozdrawiam popierdolonego moderatora "Istny Diabel". Jest to wyjątkowy idiota, który najwidoczniej twierdzi że forum nie służy do dyskusji i nawet nie czyta tego co zamyka.

Jego post:

To rozumiem, że gracze maja poczekać po wystartowaniu serwera globalnego 30 dni i wtedy łaskawie otworzyć temat?

Człowieku w ciągu 2 miesięcy nabiłeś 3000 postów. To konto na forum ma chyba z 600 postów a jest rok starsze od twojego. Pierdolisz głupoty, nikt Cie nie lubi i siedzisz na mpc cały dzień, ale chuj z tym w końcu to twoje życie no ale do chuja przesadziłeś.

tu ci racje przyznaje :D

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Opublikowano

Jego post:

Potwierdzam, wkurza mnie juz ten mod -,- Masz like - wkońcu ktoś powiedział całą prawdę !

@Top Pisz kiedy wystartuje to się zbierze ekipe i zagra :D

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Widziałem właśnie, że zamkną ten temat ale stwierdziłem, że nie ma co się wdawać w dyskusje. Może i regulamin działu Zapowiedzi i dyskusje mówi o tym że serwer ma mieć min 30 dni aby otwierać dyskusje,ale po 1 napisałem ten temat w innym dziale,po 2 nie byłato dyskusja lecz raczej informacja dotycząca planów wydania nowego serwera GLOBALNEGO po 3 miałem zamiar ten temat na bieżąco aktualizować o nowe informacje jednak takie zachowanie moda mnie od tego zamiaru odwiodło.

Niestety od mojej pierwszej wizyty na MPC poziom administracji forum bardzo się obniżył...

Co do serwera to narazie brak nowych informacji.

Opublikowano

Jego post:

haha :D

Człowieku wyjąłeś mi to z ust ;) Lajk it.

Opublikowano

Jego post:

I za to dostaniesz Like ;)

Bo mnie już zaczął wnerwiać od samego początku jak jeszcze nie miał kida, a teraz spamuje...

A co do serwera to ciekawe, może to będzie mój pierwszy chiński serwer bo na tych co były kilka lat temu nie miałem okazji pograć ;)

I tak dostane warna od tego (...), bo mod zamiast pomagać to spamuje i nabija posty

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

Człowieku kocham Cię za wypowiedzenie prawdy o istny diabeł, nie wiem ile zapłacił że go przyjeli na kid(to akurat pasuje) moda chyba więcej niż wartość samej domeny (150k zł)

jakby były jakieś większe info w sprawie serwera to czekam, będę grał zbieramy ekipe i nakur*****

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...