Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][Tekst] Roshti vs Bilans

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiesz, lepiej poczekać i poświęcić około 2 minuty na przecinki i niech to wygląda i jest. Ale powiem Ci całkiem, całkiem :)

On pisał 1 dzień, a i tak jeżeli chodzi stylistyka to na takim poziomie jak i twoja.

Opublikowano

Pisałem na 'szybko' nie patrzyłem na błędy itp. Nie to co Bilans parę dni pisać 1 tekst..

Kurwa co za jebany no life, zapierdalasz 24/7 na kompie to i kurwa wrzucasz, ja bynajmniej pajacu mam jakieś życie i nie zawsze mam czas wejść na forum i pisać tekst do pojedynku z takim burakiem. Wyjdź, poszukaj kolegów, zacznij korzystać z czegoś innego jak tylko komputer i internet. A jak masz mi coś więcej do powiedzenia to możemy to załatwić na PW ewentualnie, TS, skype, real.

A nie pierdolisz mi tu jakieś farmazony i szukasz zaczepki na forach, na nic więcej cię nie stać ?

Opublikowano

Kurwa co za jebany no life, zapierdalasz 24/7 na kompie to i kurwa wrzucasz, ja bynajmniej pajacu mam jakieś życie i nie zawsze mam czas wejść na forum i pisać tekst do pojedynku z takim burakiem. Wyjdź, poszukaj kolegów, zacznij korzystać z czegoś innego jak tylko komputer i internet. A jak masz mi coś więcej do powiedzenia to możemy to załatwić na PW ewentualnie, TS, skype, real.

A nie pierdolisz mi tu jakieś farmazony i szukasz zaczepki na forach, na nic więcej cię nie stać ?

Zważaj synek na słowa, i uważaj bo ci żyłka pęknie. To ty zaczepiasz.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

to jest Bródno, Polska nic nie przyjdzie łatwo,

bloki z każdej strony, nie pytaj czy czuje się osaczony,

wykorzystanie modelu blokowej Polski, nudy, że ja pierdole.

problemów nie ma, robimy je zazwyczaj sami,

zajebiście inteligentny wers, lvl expert. Pierogów też nie ma, chyba że je sami zrobimy.

na życie mam pomysł, ej weź pomyśl

jak ma być czy tak jest a jak nie to będzie,

... ja pierdole

ktoś tam wyżej oceniał rymy, które są chujowe, ale i tak lepsze od treści.

Tekst roshtiego b.słaby, bilans też nie najlepiej, ale i tak o 10 klas wyżej. Głos na niego.

Opublikowano

to jest Bródno, Polska nic nie przyjdzie łatwo,

bloki z każdej strony, nie pytaj czy czuje się osaczony,

wykorzystanie modelu blokowej Polski, nudy, że ja pierdole.

problemów nie ma, robimy je zazwyczaj sami,

zajebiście inteligentny wers, lvl expert. Pierogów też nie ma, chyba że je sami zrobimy.

na życie mam pomysł, ej weź pomyśl

jak ma być czy tak jest a jak nie to będzie,

... ja pierdole

ktoś tam wyżej oceniał rymy, które są chujowe, ale i tak lepsze od treści.

Tekst roshtiego b.słaby, bilans też nie najlepiej, ale i tak o 10 klas wyżej. Głos na niego.

Nie wiem po co nygałke głosujesz, jak już po czasie. Tylko zgłosić cie trza.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

29 - 26 = 3

"Głosowanie trwa przez okres 3 dni od momentu umieszczenia prac przez obojga użytkowników."

ŁAP! Pomyślałem, że słabo u ciebie z matmą, pewnie musisz się więcej uczyć na przyrodę.

Opublikowano

Powiem dosadnie, żebyś ogarnął, bo słabo ci z tym idzie.

Każdy może głosować do KOŃCA dzisiejszego dnia, chyba że moderator zechce zamknąć temat wcześniej, bo ma już do tego prawo.

Opublikowano

Powiem dosadnie, żebyś ogarnął, bo słabo ci z tym idzie.

Każdy może głosować do KOŃCA dzisiejszego dnia, chyba że moderator zechce zamknąć temat wcześniej, bo ma już do tego prawo.

Powinno się głosować do MINUTY, nie do 24h. :)

Ale mi to rybka. ;P

1351788161-U286260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...