Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Potrzebuje pomocy, multuhack

slotki1441

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy mogłby mi ktos napisac w tym temacie jak zaczac gre na pl-u uzywajac multihacka kamera ? chodzi mi o to aby ktos napisal od poczatku co i jak i gdzie zainstalowac poczawszy od instalacji metin2_pl. Probowalem juz kilka razy i pelno bledow i crashów , chcialbym miec kamermoda i dzialajacego w nim multichacka od kamer1337 oraz ominietego hackshielda jesli to bedzie konieczne(oczywiscie na PL). i jesli sa potrzebne jakies inne programy to poprosilbym o jakies linki jesli mozna. bo jak np zainstaluje i wypakuje wszystko to wyskakuje mi "DETECT MEMORY MODIFY" a przed tym jeszcze jeden jakis blad ze MH nie dziala :/ Z góry wielkie dzięki :]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Rejestrujecie się tutaj.
To jest ukryta treść, proszę

Wklejacie pliki z pierwszego downloadu do głównego katalogu z metinem, pliki z drugiego do folderu pack.

Odpalacie jako administrator plik .exe z pierwszego pobierania. Wybieracie język polski, następnie szukacie metin2client.bin, poniżej wasze passy z rejestracji, klikacie przycisk pod tym, klikacie ok i klikacie przycisk obok, po prawej.

Klikamy na klucz i wpisujemy login , hasło , serwer -1 czyli jak ktoś gra na 11 to wpisuje 10 ,ch i slot i klikamy X na górze

Klikamy strzałkę i automatycznie nas zaloguje go gry ustawiamy jakieś opcje bota i gotowe !

Wszystko jest napisane w temacie.

Bot ma juz wlasnego hs'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...