Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Nie używajcie Botów.

Krystian Jachna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Jak w temacie.

Nie używajcie botów z forum.

Niestety ale dostałem bana za używanie ich.

A na konto doładowałem bosty...

Wbiłem 50 lv w 5 dni i ban ....

Więc uważajcie.

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

@UP myslisz ze ktos na to zwroci uwage?

Raczej nie, ci co maja zamiar bocic to i tak beda bocic :D m.in. ja xD

A po 3 nie uzywa sie botow 24/7, bo bardzo szybko wykryja

To widac ze masz 50 lvl i ani jednego wyscigu przegranego xD

@UP lohohohoh ale masz %%%% haha :D lepiej je zbij

Opublikowano

Noi pograłem xDD.

Miałem 800 winów i 0 przegranych xDD.

I 10 mln kasy ;))

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Ten temat jest nie potrzebny kto chce grać na Hackah i Botach to niech sobie gra.

Top@

Nie wiem czemu napisałeś "Nie używajcie Hacków z Tego Forum" tzn co.?Z innego forum mogą używać??

To, że dostałeś ty bana nie oznacza, że inni nie mogą ożywać programów ułatwiających grę.

Widocznie za długo na nim grałeś .

Tyle ode mnie.

POZDRAWIAM!!!

Opublikowano

Jak się nie myśli to tak jest :D Ja wbiłem pierwszego dnia ok. 15 żeby zarobić na pierwsze fajne autko, później jakiś 20+, potem po 2-3 dniach wbiłem 35 i teraz już nie bocę chyba że 100-200k na pakiet karoserii i tuning :P

Opublikowano

Temat jest słuszny ! Mnie też teraz zbanowano ;/ a nie używałem dzisiaj Bata ani nic . Jakoś tydzień temu użyłem bota żeby zarobić troche $$ i drugi raz przed wczoraj , a dzisiaj mnie zbanowali ;/

"Twoje konto zostało zbanowane za naruszanie warunków Regulaminu Świadczenia Usługi."

Opublikowano

Temat bez sensu. Jak używasz hacków wiadomo, że jest szansa na bana. A jak ich używasz na koncie z boostami to GZ :/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@up

No to powodzenia Ci życze, jak znikoma szansa na bana. Pierwszy lepszy grac looknie ilość power up'ów, czy tez nienormalnego molocha i banik na miejscu.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@up

No to powodzenia Ci życze, jak znikoma szansa na bana. Pierwszy lepszy grac looknie ilość power up'ów, czy tez nienormalnego molocha i banik na miejscu.

Czy jest sens raportować kogoś kto utorował Ci drogę i możesz swobodnie dojechać do mety? Robiłem tak już dużo razy, jakoś raporta/bana nie złapałem.

76561198024358790.png
Opublikowano

Ja dalej nie rozumiem po co ten temat tutaj jest tylko do spamu.

Forum jest o "Hackach" więc nie pisz tematów, żeby nikt nie używał ich.

ZAMYKAM aby nie było spamu .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...