Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy zadziala mi play4free?

kanohren21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich i mam do was pytanie czy na tym zadziala mi play4free (na najwyzszych)

intel core i5

3GHz

8gb ram

AMD? Radeon HD 6770M + Intel? HD Graphics 3000

Z gory dzieki :)

I tak to jest laprop

:)

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Korzystając z okazji, dlaczego mam lagi (nie są duże ale są i mi przeszkadzają w grze) w BF4 na najwyższych? Mój sprzęt to: Intel Core i5 4x2,8Ghz 4GB ram DDR3 1333mhz Geforce GT540 internet kablowy 5mb. Czy jest możliwość, że BF4 nie wykorzystuje w pełni mocy komputera aby działało na Highu? Za odpowiedzi polecą lajki.

Opublikowano

Korzystając z okazji, dlaczego mam lagi (nie są duże ale są i mi przeszkadzają w grze) w BF4 na najwyższych? Mój sprzęt to: Intel Core i5 4x2,8Ghz 4GB ram DDR3 1333mhz Geforce GT540 internet kablowy 5mb. Czy jest możliwość, że BF4 nie wykorzystuje w pełni mocy komputera aby działało na Highu? Za odpowiedzi polecą lajki.

Poszukaj poradników jak przeczyscić komputer CCleanerem bo możliwe, że masz jakieś braki w bibliotekach itd. bo sprzęt jak na tą grę powinien ją z łatwością ciągnąc albo to wina internetu powyłanczaj wszystkie gg,skejpy i inne zbędne programy ja zawsze mam lagi przez około 10 sekund po dołączeniu do gry potem jest dobrze.
Opublikowano

@2 UP

Jakie BF 4??

Chyba BF 3. No to wkońcu BF 3 na największych trzeba mieć I7 i GT 680 więc się nie dziw że masz lagi. Zmień na średnie i powinno być OK.

BF4 inaczej Battlefielf Play4Free ale dzięki, liczą się chęci więc masz lajka ;P

Opublikowano

A z nagrywaniem ile bede mial fps na najwyzszych ??? bo mam zamiar kupic tego lapka :D ?? prosze o POMOC JAK NA TO ODPOWIECIE LIKE xD

Opublikowano

A z nagrywaniem ile bede mial fps na najwyzszych ??? bo mam zamiar kupic tego lapka :D ?? prosze o POMOC JAK NA TO ODPOWIECIE LIKE xD

To trudno oszacować ale około 50 normalnie na słabszym laptopie bez nagrywania mam 35 :)
Opublikowano

To trudno oszacować ale około 50 normalnie na słabszym laptopie bez nagrywania mam 35 :)

Ok fajnie thx czyli 50fps na HIGH z wl. gameboosterem :) jak zawsze mam przy kazdej grze :P

Opublikowano

Sie jeszcze pytasz, ja na moim złomie z biedronki (może nie jest taki zły, ale mam grafe porównywalną do integry i cały dysk zawalony) i w ogóle mi nie ścina, tylko jak sie odradzam

skrillexh.png
Opublikowano

Nie wiem czy to jest chwalenie się laptopem czy co ...

Bo pytanie idiotyczne.. Chyba normalne, że na twoim laptopie pójdzie p4f bez problemu ...

9368_gold.png

Opublikowano

@2 UP

Jakie BF 4??

Chyba BF 3. No to wkońcu BF 3 na największych trzeba mieć I7 i GT 680 więc się nie dziw że masz lagi. Zmień na średnie i powinno być OK.

Ty chyba nigdy nie grałeś w bf3. I7, gtx 680 to chyba na 2 monitory.

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...